Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megöleljem őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megöleljem őt?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy nővel akibe szerelmes lettem. Előtte sosem volt se kamaszkoromban se semmikor kapcsolatom. Es nagyon nehezek engedek kozel magamhoz barkit is. Evvel a nővel nagyob jól érzem magam es szerelmes lettem bele. O nalam par evvel idosebb.

Viszont én spektrum zavarral kuzdok aminek az egyik tunete hogy nem szeretem az erintkezest. Nem szeretem ha hozzám ernek. És ez a nő tudja ezt. Ennek ellenére úgy érzem képes lennék hozzá érni meg megölelni. Szerintetek megtedjem ha tudom, annak ellenére hogy sosem értem hozzá senkihez. Ő lenne az első.

29/f

2022. ápr. 25. 05:42
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
100%
Tedd.
2022. ápr. 25. 06:38
 2/3 anonim ***** válasza:
40%
Biztos nem 12 éves vagy ?
2022. ápr. 25. 06:44
 3/3 A kérdező kommentje:
29 eves vagyok. Csak enyhe autizmusom van. Tobbek kozott ezert nem szeretem az erintkezeseket.
2022. ápr. 25. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!