Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szegeny fiut szeretek, de egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeny fiut szeretek, de egy gazdagra vagyok, gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Szeretek egy fiut aki szegeny de egy olyanra vagyok aki mellett nem lesznek anyagi gondjaink. En hiaba mennek elore ha o levan ragadva abba ahova szuletett. Nem akarom ezt. Nem erzem magam mellette biztonsagban egy kis szegeny fiu

Szakitaskor elmondjam neki ezt vagy ne bantsam meg? Az a baj ha tudnam hogy menni akar elore akkor nem lenne baj hogy szegeny, de nem akar o elvan a szegenysegben , en nem voltam soha el ebben es nem akarok igy elni.

Gonosz vagyok?

2022. ápr. 24. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10

Igen,de így tuti nem boldog, ha lelép legalább megadja magának a lehetőséget, hogy találjon egy jobbat.

2022. ápr. 24. 19:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Neked ilyen az ertekrended. Miert szamit az, hogy masok hogyan itelnek meg? Az elorelepes meg nem feltetlenul jelenti azt, hogy kulfoldre kell menni. Tanulassal is ki lehet torni a szegenysegbol.
2022. ápr. 24. 19:59
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy bolond. Hidd el en egesz eletemben szegeny pasikkal jottem ossze, a vege mindig az lett, hogy nem vecsult meg, titokban szebb fiatalabb nokre csorgatta a nyalat. Emlekszem az egyik egyetemista szerelmemre, csak hitele volt, de sutott fozott bekem, mindenben segitett, rozsaszirmot rakott az ajtom ele stb, majd ahogy lett fizuja es egyre nagyobb, ugy valtozott vele o is. Mar ugy gondolta neki van penze, ezert nemhogy nem kell nekem udvarolni, de meg jobb no is jar neki. A ferjem ugyaez volt, csoron osszejottunk, majd 10 ev alatt a felkapaszkodott 1 millas fizetesig, mig en karrierem tonkrement a gyerekek miatt, majd ugy gondolta neki most mar 10 evvel fiatalabb no dukal, minden penzt kimentett, hogy tudjon nozni, egy filler nelkul rakott ki. Ne legyel hulye. A szegeny szerelmed azon mod lecserelne, amint lenne tobb penze.
2022. ápr. 24. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:

#8 te nem az exem szedted össze véletlenül? 😂

Az volt ilyen szerencsecsomag..

Nem, nem a csóróság a baj a mostani páromnak se túl jó az anyagi helyzete, de legalább látom, hogy akar változtatni!

(üzenem ezt a többi válaszolónak)

2022. ápr. 24. 23:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gonszság, mivel ahogy látom téged nem a szegényeég zavar, hanem hogy a pasi semmit nem akar kezdeni az életével. Engem is zavar, ha valakinek semmi célja, terve nincs
2022. ápr. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!