Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik általában miert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik általában miert a sajat párjukkal bunkók, másokkal meg nem? Miert nem forditva van ez?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban megmernek olyan aljaságojat tiszteletlenségeket veszekedéseket leminősítéseket maguknak, amit más nőkkel abszolut nem, más nőknek viszont teszik a szépet, meg stb.

Nem pont forditva kellene ennek lennie, es azt emelni piedesztálra aki a szerelme, élete párja, felesége, menyasszonya, stb?

Miért a másiknál akarnak bevágódni, miert nem a saját párjuknál?

2022. ápr. 23. 15:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

8: Olyan dologról alkotsz általános véleményt, aminek csak a töredékét ismered! Azért, mert 2-3 ismerősödnél ez a helyzet, még nem lesz általános jelenség!

Egyébként a helyedben inkább az ismerőseid kérdezném, hogyha folyamatosan ilyen a férjük, miért nem tesznek valamit?

Környezetemben sem én, sem közeli ismerőseim nem viselkednek így a barátnő/feleséggel, olyan viszont előfordul, hogy egy rossz napon nem megfelelően szólunk egymáshoz. Ilyen helyzetek viszont elkerülhetetlenek, és meg lehet beszélni.

2022. ápr. 23. 19:49
 12/21 A kérdező kommentje:

50% a válasok aránya

Es divat a megcsalás stb

2022. ápr. 23. 19:54
 13/21 anonim ***** válasza:

Értem. Nem értem a kérdést, mert én normális pasikat ismerek.

Meg is van a válasz, miért olyan a környezeted, amilyen. Pont beleillesz. Nem is érdemelsz jobbat.

2022. ápr. 23. 20:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Egy kapcsolat vagy társ az nem érdem eleve.

Az szerelem.

De en arra vagyok kivancsi hogy a pasik miert értékelik az idegen nőket előbbre valónak a párjuknál?

A tied is..;)

2022. ápr. 23. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nem. Honnan tudnád te. Úgy írod, mintha ez valami általános jelenség lenne, ami minden pasira igaz.
2022. ápr. 23. 20:39
 16/21 A kérdező kommentje:
Minden pasi kedves udvarias az idegen nőkhoz es be akar vágodni. A párjának meg nem.
2022. ápr. 23. 20:45
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem papucsokrol irok. Tenyleg azokra állhat az a tézis amirol irsz.
2022. ápr. 23. 20:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Csak a felszint latod. Nekem is volt amikor leesett az àllam, hogy a velem mindig udvarias kedves cégvezeto ur valojaban milyen ember... Ez csak alca a kulvilagnak sokszor.
2022. ápr. 23. 21:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Miert nem a saját párjuknak nyalnak?" Mert ő már nem izgalmas, nem kell elnyerni a szinpátiáját , lehetséges annyira már nem is szeret a férfi. Ennél konkrétabb válasz nincs. Pont olyan dolog ez ami már nem fog javulni , ha a barátnő esetedben te ezt elviseled akkor így kell élni, hiába csapkodod a földhöz magad, hisztizel , ez a kapcsolat kihűlésnek indult.
2022. ápr. 23. 22:26
 20/21 A kérdező kommentje:

Tökmindegy kivel járnak.

Maga a kapcsolati státusz az amiben mások, mint idegen nőkkel.

2022. ápr. 23. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!