Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik általában miert a sajat párjukkal bunkók, másokkal meg nem? Miert nem forditva van ez?
Kapcsolatban megmernek olyan aljaságojat tiszteletlenségeket veszekedéseket leminősítéseket maguknak, amit más nőkkel abszolut nem, más nőknek viszont teszik a szépet, meg stb.
Nem pont forditva kellene ennek lennie, es azt emelni piedesztálra aki a szerelme, élete párja, felesége, menyasszonya, stb?
Miért a másiknál akarnak bevágódni, miert nem a saját párjuknál?

8: Olyan dologról alkotsz általános véleményt, aminek csak a töredékét ismered! Azért, mert 2-3 ismerősödnél ez a helyzet, még nem lesz általános jelenség!
Egyébként a helyedben inkább az ismerőseid kérdezném, hogyha folyamatosan ilyen a férjük, miért nem tesznek valamit?
Környezetemben sem én, sem közeli ismerőseim nem viselkednek így a barátnő/feleséggel, olyan viszont előfordul, hogy egy rossz napon nem megfelelően szólunk egymáshoz. Ilyen helyzetek viszont elkerülhetetlenek, és meg lehet beszélni.
50% a válasok aránya
Es divat a megcsalás stb

Értem. Nem értem a kérdést, mert én normális pasikat ismerek.
Meg is van a válasz, miért olyan a környezeted, amilyen. Pont beleillesz. Nem is érdemelsz jobbat.
Egy kapcsolat vagy társ az nem érdem eleve.
Az szerelem.
De en arra vagyok kivancsi hogy a pasik miert értékelik az idegen nőket előbbre valónak a párjuknál?
A tied is..;)

Tökmindegy kivel járnak.
Maga a kapcsolati státusz az amiben mások, mint idegen nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!