Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy házas pasi kezdeményez finoman, nem nyomulva, az mindig szexre megy ki?

Nemhogy levennél a feleségedrol terhet, az ugy eszedbe sem jut, de otthagyni a sz.rban a kölyköddel az aztán menne.
Komolyan bevezetném hogy a pasik vesződjenek a gyerekkel ha már megcsinálták. A nők meg legyenek szabadok.

11.nek
Az első mondatoddal egyetértek.
A második mondatodban egy kalap alá veszel minden férfit és úgy állítod be mintha nem törődnének a gyerekkel!
Ami nem megy azt nem kell erőltetni!
Te házas vagy?

Az a nő akinek gyereke van az nem szabad?
Az a férfi akinek gyereke van az attól még szabad vagy mi?

"és látom, hogy normális, mernék lépni. "
Egy mondattal előtte a gyerekre hivatkozol, hogy nem akarsz válni. Ha normális a nő, akkor már nem kifogás a gyerek?
Neked kell a biztos punci, mielőtt kilépsz a sz.rból? Kapcsolatfüggő vagy?

Nekem a gyávaságuk, kapcsolatfüggőségük jut eszembe. 5 percig sem tudnak egyedül lenni. És ez nem erény. A gyerek meg a legócskább kifogás a világon. Találkoztam már ilyen nős faszival, aki ugyanezt akarta nekem bemesélni. Egyezzünk meg abban, hogy annyira nem szar az, hiszen még mindig benne vagy. Akinek tényleg szar, az válik és akkor is ha nincsen új pina a láthatáron.

Hát a gyerek szemszögéből nézve, tapasztalatból mondom hogy jobb egy csonkacsaládban élni békében, mint egy mérgezőben ami még egyben van ¯\_(ツ)_/¯
Szóval a gyerekre kenni elég szar kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!