Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak még normális nök?

"Milyen társkereső oldalt tudtok ajánlani ahol normális nöket lehet találni?"
Ezzel az írásképpel, ami neked van, inkább semmilyet.

"Nektem milyen trükkök jöttek be amivel letudnék szólitani egy lányt0"
Én sosem szoktam csak úgy lányokat leszólítani. Ha élőben történő ismerkedésről van szó, az olyan helyeket preferáltam, ahova rendszeresen jártunk, pl. tanfolyam, edzés, stb.
A trükkökben nem hiszek, én próbáltam mindig magamat adni, trükkök és megjátszás nélkül. Én alkatilag nem vagyok alkalmas arra, hogy csajozzak. Ismerkedni, beszélgetni szoktam, azokból alakultak ki kapcsolatok.
"Szerinted mennyi az esélye annak, hogy az "egy lány", akit leszólítasz olyan lesz, akiről álmodozol?"
Valamennyi vagy bármennyi, ki tudja?
Minél több embert ismersz meg, annál nagyobb az esély rá, hogy megtalálod azt, akivel kölcsönösen szimpatikusak vagytok egymásnak.

Kérdező, vannak.
De ahogy nekem is mondták, álomvilágba élek ha hosszátávra tervezek egy férfivel, mert ilyen nincs.
De nem adtam még fel.

Kérdező a 16.válaszodra azt mondom hogy ez fordítva is igaz.Nem tudom hány éves vagy.De én a negyvenes korosztályúakban ezt tapasztalom, és fogalmam sincs hogy ennyi idősen sehol nem tartanak vagyis nem akarnak.Az elváltakat itt kihagynám, ezt a nőtlenekre értem.
De amúgy amit kiírtál hallom mástól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!