Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy manapság ennyi nyomorult van vagy mindig is ennyi volt?
Férfi és női példát is tudok bőven, de elég itt néhány kérdést elolvasni. A kedvenceim azok az ismerőseim, akik régen együtt voltak, de nem működött a dolog, viszont együttélnek mert sajnálják a pénzt külön albira meg hát jól esik néha odabújni valakihez, de közben évek óta nincs szex, randizgatnak mással nyíltan és mindketten rinyálnak folyton, hogy nem találnak maguknak normális párt, a lány kb.lelkibeteg miatta. Miközben egy ágyban alszanak🤦♀️ Többször is kérdeztem már tőlük, hogy ennek mi értelme, de egyik se tud értemes választ adni, pedig 32 illetve 26 évesek és már évek óta ez megy. A lánynak kényelmes anyagilag, a pasinak meg kvázi van egy személyzete, aki főz, mos, takarít rá, de mindketten boldogtalanok. Ők csak egy példa, de pl.van olyan csaj ismerősöm, aki szószerint minden buliban ott van és mindenki tudja róla, hogy néhány piáért cserében megkapható és teljesen el van képedve, hogy őt miért kerülik el a normális pasik és miért használják ki, ilyenből amúgy többet is ismerek, de ez a lány csinálja a legdurvábban.
Mindig is voltak ilyenek csak én még kislány voltam és máshogy láttam a dolgokat vagy valóban mostanában lett sok ilyen nyomorult?

Mindig is voltak, és lesznek is. Az emberek nagy része -ha bevalljuk ha nem- kegyetlen ostoba de hatalmas öntudatú. (lásd majd a további válaszokat)
A 20-as, 30-as generáció (90 után) nagy része tökéletesen életképtelen.
Sodródnak a világgal és majd lesz valami.
De igazából mindenki úgy él ahogy akar meg tud. Népnevelni nem lehet és nem is érdemes. Kerülni kell ezeket az embereket. Ennyi.

Nem találnak társat.
Szerintem sem könnyű normálisat találni. Addig pedig próbálnak vegetálni a rossz vagy alkalmi kapcsolatokban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!