Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar szex után egyből felöltözni? Olyan idegesítő és olyan megalázó!
Figyelt kérdés
A barátommal az együttlét után olyan fura mondja hogy öltözzünk fel!Olyan megalázó mintha egy prosti lennék.
Az ajtó is bevan zárva besem tud jönni senki!
Nálam ez nem szokás.Volt barátomnak még ajtaja sem volt mégis pucéroskodtunk
2010. szept. 15. 20:34
1/15 anonim válasza:
ugyanez a bajom csak barátnőmmel :( nem értem én se minek ez a rohanás
2/15 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle!!!! Vagy legközelebb mondd, hogy még ne, bújjunk kicsit össze a takaró alatt, hadd érezzelek!
3/15 anonim válasza:
Lehet,hogy szégyelli a testét,vagy a testén valamit??
4/15 A kérdező kommentje:
izmos jó testű srác mi szégyelnivalója van?!
2010. szept. 15. 20:39
6/15 A kérdező kommentje:
nem!!pont ellenkezőleg pont király szóval nem értem
:(
2010. szept. 15. 20:42
7/15 Holdtündér válasza:
Beszélj vele.
Nincs is annál jobb, mint szex után meztelen összebújni. :)
8/15 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy a te testeddel van baj azért akarja,hogy felöltözzetek.
9/15 A kérdező kommentje:
:( kétlem mert akkor nem velem lenne ha baja lenne
2010. szept. 15. 21:23
10/15 anonim válasza:
Mi a barátnőmmel fehérneműre szoktunk visszaöltözni. Ennek az egyik oka, hogy szeretem, ha fehérneműben van, a másik meg, hogy nagyon kellemetlenül érzékeny lesz a cerka, amikor szex után elkezd csökkenni. (Úgyhogy szeretem hamar védeni valami ruhafélével.)
Viszont aztán úgy mindig összebújunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!