Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kisgyermekes anyuka tenyleg nem szamithat komoly parkapcsolatra?
2.5 eves ,hyperaktiv a kisfiam. Ördögi rossz,de megis imadnivalo. 1.5 eve egyedül nevelem es azt veszem eszre hogy azok a ferfiak akiket en szeretnek, nem vesznek komolyan es a kisfiamat is csak nyügnek tekintik.
Privatot nem kerek!
Külföldön elünk, ugyhogy abszolut nincs senki aki neha tudna vigyazni a kisfiamra. Holnap randim lesz egy 52 eves ferfivel. Az interneten ismerkedtünk meg. 2 hetig csak telefonaltunk. Barmennyire szerettem volna, nem talaltam senkit aki vigyazna a kisfiamra ugyhogy holnap delutan jön velünk fagyizni. Nyilvan ilyesmit nem szoktam csinalni, nem akarom a gyerek lelket roncsolni.
Az illetö Münchenböl jön Ausztriaba ,3 orat vezet, ugy erzem komolyan gondolja de nem hiszem hogy ö lesz a megfelelö apuka. Partner lehetseges de apa nem. Es sajnos ,igrnis a gyerek az elsö es az ö erdekei lobognak a szemem elött elsö sorban. Neki 52 evrsen nincs gyermeke ,es minket egy " ajandeknak" nevezett. Azt mondta Isten ajandeka lenne ha most vegre lenne egy csaladja es kisgyermek az otthonaban.
Ezzel elegge elijesztett es mivel ö teljesen mas tatsadalmi retegböl szarmazik es mas az eletszinvonala es az eletstilusa nem hiszem hogy boldogok lennenk együtt. De majd holnap meglatom....
Hát kérdező, én őszintén sajnállak téged. :(
Fel a fejjel, és kitartást kívánok.
Esetleg babysitter nem játszik a jövőre nézve? Vagy nem telik rá?
Meg is válaszoltad a kérdésed. Azért nehéz anyukaként párt találnod, mert külföldön élsz, egyedül, és nem tudod kire rábízni a gyereked, ami megöli az intimitást a randin. Száz/ezer km-re élő férfiakkal ismerkedsz, más korosztályból, így ha még szimpatikus is az első találkán, a későbbiekben sokkal nehezebb megismerni, több 100 km távolságnál nehéz rendszeresen találkozni. Ráadásul eldobod magadtól a 28-50 év közötti korosztályt, így kevesebb férfiból válogathatsz.
Bónuszként, ha 50 év feletti férfinak nincs gyereke, akkor valószínűleg soha nem akart, avagy tapasztalatlan párkapcsolat terén.
"Azt mondta Isten ajandeka lenne ha most vegre lenne egy csaladja es kisgyermek az otthonaban"
Ajve! Raadasul szombaton....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!