Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha fél napig nem ír a párom, rosszul érzem magam?

Figyelt kérdés

Nem lakunk még együtt, egymásnál alvás stádiumban jár még a kapcsolat. Ha viszont programja van, vagy csak szimplán nem ér rá és nem ír vagy hív, akkor pocsékul érzem magam. Hiánynak mondanám, bár inkább valami hiánnyal vegyes szorongás.

Ez miért van? Tapasztalt már más is hasonlót?

2022. ápr. 14. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Kezdesz nagyon ragaszkodni. Viszont egy tipp: ne legyél túl rámenős. Én azért szakítottam nemrég a párommal, mert megfojtott a szeretetével.
2022. ápr. 14. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Én nagyon szeretethiányos vagyok, én nagyon igénylem az együtt töltött időt.

Nekem most van egy kapcsolatom pár hónapja, de már nagyon ki vagyok tőle készülve, a szakításon gondolkodom, és már szabotálom is tudat alatt a kapcsolatunkat, hogy legyen vége... Sajnos nagyon kevés az amit velem tud időt tölteni, nekem meg ez így nagyon nem jó. Távkapcsolatban vagyunk, és az online jelenlét is túl kevés... Szóval megszívtuk... Szerintem keresnem kell egy szeretet teljesebb és jobb kapcsolatot.

29/F

2022. ápr. 14. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves 2-es! Ne csak szabotáld, mondd el a párodnak, hogy mi bánt. Hamarabb szabadulsz, így csak magadat teszed tönkre.
2022. ápr. 14. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem szabadulni akarok tőle, jobban szeretném ha működne a kapcsolatunk.

Mist azt sem tudom konkrétan, hogy hányadán állunk. Ő alig beszél velem, mert rengeteget dolgozik. Én meg most itthon vagyok, és egész nap csak pörög az agyam. Már a teljes érzelmi skálát bejártam, amíg ő csak lehet megivott egy kávét a munkahelyén. Nála lehet minden rendben van, de nálam nagyon nem. Igazából fogalmam sincs... Azt hiszem minden elromlott.

2022. ápr. 14. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
De ha ez neked nem elég, akkor lépni kell. 2 évig éreztem, hogy valami nem elég... Borzasztó érzés ez. Szakítottam. Sokkal felszabadultabb lettem.
2022. ápr. 14. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán van hova lépnem. Elég csapda helyzetbe kerültem. (Nem akarom kifejteni.) Meg én szeretem szóval ebből is nehéz engedni, meg azt sem érzem hogy mást tudnék szeretni... Meg még csak 3 hónapos kapcsolat. Remélem idővel jobb lesz. Most még egy kicsit kivárok. Próbálom kevésbé kínozni magamat, és más idegeire sem menni...
2022. ápr. 14. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!