Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem nyit felém? 46...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nyit felém? 46 éves nő vagyok független,tetszik egy férfi,de nem nyit felém,pedig ő is független és adtam már felé jeleket.

Figyelt kérdés
Időnként jár hozzám egy alkalmi barát,de az alkalmi és semi több és látot már vele,de nem vagyok együtt vele,de nem fogja fel hogy az csak alkalmi nem érzelmes kapcsi.
2022. ápr. 14. 19:36
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne, hogy benne is van vonzalom irányodban, akkor csak nyíltan, nem köntörfalazva, hiszen olyan sok már nincs előttetek időben, hogy romantikusan epedezzetek.
2022. ápr. 14. 20:13
 12/55 anonim ***** válasza:
100%

Fúh, kérdező. Ezt nekem fájt végigolvasni.

Egyrészt a helyesírásod szörnyű, ebből, és abból ítélve, ahogyan megnyilvánulsz, gyanítom nem vagy túl intelligens. Másrészt nem vagy képes megérteni, hogy ennek a "nagyon különleges férfinek" zavaró lehet az, hogy te dugópajtit tartasz.

Ha tényleg ennyire ő kell, akkor fogadd el, hogy esélyesen nem egy olyannal akar kezdeni, aki több vasat tart a tűzbe. Remélem érted a célzást, bár nem vagyok biztos benne.

2022. ápr. 14. 20:14
 13/55 anonim ***** válasza:

Nem szereti a nyitott kapcsolatokat. Monogám típus.

Azonkívül sosem lehet tudni, hogy ki, mit érez, hogyan gondolkodik ilyen hármas felállásban, stb. Nagyon zavaró tud lenni...

2022. ápr. 14. 20:15
 14/55 A kérdező kommentje:

Ez maradiság...

De az nem szerelmi nem érti meg

De vele az lene ha merne kezdeményezni,de félös szerintem úgy látom edig..

2022. ápr. 14. 20:18
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
Vagy retardált vagy, vagy troll.
2022. ápr. 14. 20:20
 16/55 anonim ***** válasza:
Maradiság... Vagy inkább a te hozzáállásod k*rvás, ami nem tetszik sokaknak. :)
2022. ápr. 14. 20:21
 17/55 A kérdező kommentje:
Nem vagyok semi,de rávigyorgok,lálykolok neki minden képét stb...st...és akkor sem közeledik felém én nő léttemre hívjam el valahova???
2022. ápr. 14. 20:22
 18/55 anonim ***** válasza:
#18: Ott a pont. :D
2022. ápr. 14. 20:33
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen hány éves lehet az a férfi, aki tetszik neked, de nem nyit feléd? És hány éves az, akivel csak szexkapcsolatban vagy?
2022. ápr. 14. 20:33
 20/55 anonim ***** válasza:
100%
Mert a fiatalabbakra bukik?
2022. ápr. 14. 20:34
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!