Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki párkapcsolatban él...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki párkapcsolatban él és szerinte jó a kapcsolata akkor miért akar mégis mással dugni?

Figyelt kérdés
Úgy általánosságban kíváncsi vagyok mi viszi erre rá az embert.
2022. ápr. 13. 08:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

8 az sem jo

Exem volt allandoan társkerin mogottem, de konkretan soha nem akart megcsalni (amolyan csevegés szinten űzte csak),mert nehezen talál szintenem levőt vagy jobbat,(ágyban és külsőben álmai nője vagyok), ez mellett mentek a qrolike- jai az elérhetetlen insta tökélyekre is, meg a plátoi szetelmére is.

Ahhoz képest hogy konkrétan soha nem csalt meg, de mindezekre visszemlékezve, meg a telefondugdosásaira is, hogy állandoan talonokat is tartott stb, csak a gyomorgörcs maradt bennem meg utána.

Semmi.olyan hogy ebbol a kapcsolatbol ia mennyit tanultam vagy azert szép elményeket kaphattam, nem, hanem ez hogy mekkora gusztustalan emberrel jártam aki annyival sem tisztelt meg hogy amig velem van, legalább addig tegyen félre másokat.

2022. ápr. 13. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:
60%

Sokkal jobb a mostani barátommal aki helyből még pinkodot is adott a telohoz pedig nem is kértem, közösségin fent sincs, ha nyomulnak rá nők azoknak még nem is köszön, abszolut tartása van, nem ismeri el a no ferfi kozti barátságot igy azokat nem tart fennt. Stb.

Ég és föld az exem és a mostani barátom es sokkal élvezetesebb nekem a mostani kapcsolatom

2022. ápr. 13. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:

Aki nem lépne félre, az meg visszajelzést vár.

Lehet szuper a kapcsolat, de évek után gondolhatja azt bárki, hogy vonzó szeretne lenni, de a párja úgyis rávágná, hogy mindenhogy jól néz ki.

Nem állítom hogy mindenki, de rengeteg ember szeretne attól jól kinéznie, hogy van valakije és jól esik ezt kívülállóktól is hallani.

2022. ápr. 13. 12:52
 14/22 anonim ***** válasza:
12 vagxok a lepont miatt irom nem en szabályozom be a barátomat (ha ugy tűnne), belőle ez magátol jön hogy lesz.rja még a teloját is, ha kell egész napra is rámbízná. Annyira nem sunyizik semmit. Nem tart talonokat. Ha vége lenne akkor nőzne.
2022. ápr. 13. 12:59
 15/22 anonim ***** válasza:
Ösztönből....
2022. ápr. 13. 13:50
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, kifejthetnéd mire gondoltál konkrétan a #8 kommentedben.
2022. ápr. 13. 14:42
 17/22 A kérdező kommentje:

Igen, konkrétan sokat olvastam itt is hogy vannak akik a párjuk mellett másra vágynak, szeretőt tartanak, vagy házasságban élnek és közben akár a munkahelyen másssal flörtöl közben nem akarja megcsalni a feleségét/férjét és megy a szórakozás.

Közben én is nemrég tapasztaltam, pontosabban egyik volt kollégám a harmincas éveiben jár és fél éve van kapcsolata a gyerekkori barátnőjével, mégis nekem tette a szépet, flörtölt velem, konkrétan jó hogy nem csókolt meg, mert ölelgetett, megpuszilt, foglalkozott velem.

Próbált féltékennyé tenni.

De aztán mindig jött hogy barátnője van és meg kinevettem és ott hagytam.

Mert mikor beszéltem vele eléggé úgy tűnt hogy megakar dugni, közel engedett magához, de hogy történjen valami nem.

Én meg nem akartam ebbe bele menni.

De mégsem értem ha olyan jó a kapcsolata, ami nem is régóta tart akkor minek csinál ilyeneket.

Sőt egyébként nem tartom azt se kizártnak hogy másokkal is ugyan ezt megcsinálja.

Olyanokat mondott mumkahelyen kívül hogy megakar csókolni meg szexuális dolgokra utalt.

Mondván jó hogy nem csalta mrg a párját.

Közben a közös jövőt tervezgetik, hogy együtt fognak lakni nemsokára meg esküvő, de közben meg engem fűzögetett meg gondolom más csajokat is.

Azóta eljöttem a munkahelyről és nem is tartom vele kapcsolatot.

Csak mégis érdekelne mi vesz rá ilyenre egy pasit.

Mert nagyon beakarta állítani hogy hűséges meg párja van, de azért másokra nyomul meg másokat akar dugni.

Legalábbis szerintem ez nem normális egy párkapcsolatban, hogy a másik fél így kikacsintgat, főleg úgy hogy állítása szerint jól működik a kapcsolata.

2022. ápr. 13. 15:33
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez csak arról szól akkor hogy szórakozik a nőkkel.

Remélem nem pont az én pasim mert a leíras stimmel.

Mi a vez név kezdöbetuje?

2022. ápr. 13. 18:30
 19/22 A kérdező kommentje:

#18 Miért az ilyen dolgokat megszokta osztani veled?

Egyébként sajnos nem tudom a vezeték nevét.

2022. ápr. 14. 10:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Pont hogy letagadja. Kerdeztem tőle tart e kapcsolatot fennt volt kolleginaval. Azt mondja nem.
2022. ápr. 14. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!