Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy engedjünk el valakit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjünk el valakit aki sose volt a mienk?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult sztori..

Kb. 10 évvel ezelőtt megismertem egy srácot. Persze én hamar szerelmes lettem. Igazából nem jártunk csak élveztük egymás társaságát. Egyik napról a másikra megbántott, én csalódtam és vége lett mindennek. Rá 1 vagy 2 évvel később ismét össze sodort minket az élet.. Az érzéseim semmit nem változtak. Mint egy kis csitri olyan szerelmes voltam belé. Természetesen ismét az lett a dolog vége, hogy csalódnom kellett benne... Azóta is szinte minden évben megkeres. Rám ír, beszélgetünk, de ennyi. Nekem van párom, neki fogalmam sincs van e... Nem rég ismételten megkeresett egy véletlen találkozás után. Persze ha összefutunk valahol mindig kapom a bókokat, a szebbnél szebb szavakat.

Megkérdeztem tőle mért kell nekem ilyeneket mondania mire a válasz az volt, hogy szívből jön neki és csak jóindulatúan mondja..

Csak én nem értem mért csinálja ezt? Mért nem hagyja, hogy elfelejtsem? Na meg mért érzem még mindig azt, hogy szerelmes vagyok belé? Valaha is el fogom tudni teljessen enedni?

2022. ápr. 12. 06:28
 1/9 A kérdező kommentje:
*engedni
2022. ápr. 12. 06:29
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez kb. a tini kategória. Valahogy komolytalannak tűnik az egész, azért mert néha bedob valami bókot egy pasas, nem kell elájulni tőle, főleg ha már többször megbántott.
2022. ápr. 12. 06:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt nem a bókok a lényeg.. Maga az érzés mikor meglátom. Meg se kell szólalnia a szivem mégis kiesik a helyéről... Szeretném végre túl tenni magam rajta..
2022. ápr. 12. 07:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nabu téged is manipulált? Szomorú.
2022. ápr. 12. 07:21
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Ez nem szerelem, hanem fellángolás. A szerelem ettől nagyon messze esik. Ha valakit nem tudsz “elengedni” az azért van, mert nem akarod és szándékosan éltetsz magadban egy kitalált képet róla. Ez ennyi és nem több.

Egy érzelmileg és pszichésen stabil ember számára ez kivitelezhető.

2022. ápr. 12. 07:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ne keressen. Vagy mondd meg neki, hogy ne írjon mert nem érdekel vagy tiltsd le, ez tényleg ennyire bonyolult ?
2022. ápr. 12. 07:25
 7/9 A kérdező kommentje:

Hiába tiltottam le. Csinált másik profilt...

Tudja, hogy szerelmes voltam belé. Volt mikor velem tervezett gyereket, házat, esküvőt.

Igazából sejtem, hogy kb egy menetre kellenék neki, de akkor se tudom elengedni. Bármelyik exemet ha látom semmit nem érzek, de nála... Nem értem magamat se...

2022. ápr. 12. 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tervezett veled, ha tervezett volna most veled lenne. Neki ez csak játék, te pedig folyton bedőlsz neki. Azért csinálja, mert megteheti, mert te megengeded neki! Te kell véget vess ennek a játéknak.

A fejedben rendet kéne csinálni, tudatosítani, hogy csak játszik veled és SOHA nem válaszolni neki. Új profilt csinál? -törlöd, és ezt addig ismételni amíg meg nem únja.

2022. ápr. 12. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez most ilyen népbetegség?
2022. ápr. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!