Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A képen lévő férfi egy Chad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A képen lévő férfi egy Chad?

Figyelt kérdés
[link]

2022. ápr. 11. 16:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
És ha azt mondjuk hogy az? Akkor mi lesz? Ki tudod végre rendesen verni rá?
2022. ápr. 11. 17:46
 22/27 A kérdező kommentje:

Ha minden férfinak lehetősége lenne rá, hogy 100%-ig egészségkímélő életet éljen, edzen rendszeresen, minőségi kajákat egyen, és ezen felül sylistok, sminkesek, és profi fényképészek ügyködnének azon, hogy szép legyen a képeken, akkor hidd el, sokan néznének ki olyan jól, mint Tom Holland.

Meglátszik hüly... nő vagy. Aki szépfiú az szépfiú, aki ronda az ronda. Rakhatsz egy tonna sminket ronda férfira, attól nem lesz szépfiú.

Ha igazad van akkor magyarázd el nekem, hogy a sminkelés, kaja meg edzés milyen módon csinál szépfiút a képen lévő férfiból:

[link]

Annyira idegesítő mikor ilyen emberek jönnek ezzel. Ha ronda az arcod meg a tested akkor ehetsz te akármilyen egészséges ételt, nem lesz cuki szépfiú arcod meg tested. Még most is fenntartom, hogy hogyan lehetsz te 5 pontos amikor teljesen elkülönülve gondolkodsz a valóságtól. Körülbelül mintha Vajna Tímea írkálna ide a luxus palotából, olyan vagy.

Fogadok veled kedves válaszoló, ha sikerül az alsó képen lévő ronda férfiból szépfiút csinálnod minőségi kajával meg edzéssel és sminkel, akkor komolyan egy havi fizetésem neked adom:

[link]

2022. ápr. 11. 17:49
 23/27 anonim ***** válasza:
94%

22

Ha megfigyelted, pont nem azt írtam, hogy BÁRMELYIK férfi nézhet így ki, tehát attól, hogy linkelsz nekem egy csúnya férfit, még egyáltalán nem döntötted meg az álláspontomat.

Az viszont kétségtelen, hogy amikor a fél életed abból áll, hogy a külsődet javítgatod, stresszmentes, boldog, egészséges életet élsz és húsz ember ugrál körbe, hogy az utolsó hajtincsed is a lehető legszexibb szögben görbüljön, akkor egy átlagos külsővel is abszolút vonzó lehetsz.

Amúgy nem igazán értem ezt a stílust, amit velem szemben produkálsz... Éppen arra próbáltam rávilágítani, hogy a férfiak döntő többsége nincs abban a privilegizált helyzetben, hogy 7/24-ben a külsejével foglalkozzon, ezért nem csoda, hogy nincs tökéletes haja, fogsora, teste, bőre, nem engedhet meg magának drága szépészeti beavatkozásokat, plasztikai műtéteket stb. Épp, hogy nem a férfiakat hibáztattam, hanem azt a szépségipart, ami megugorhatatlan lécet állít eléjük.

Természetesen vannak menthetetlenül csúnya férfiak (és nők), de a többség átlagos --> tehát se nem csúnya, sem nem szép.

A végére csak annyi, hogy tudod, lehet normálisan, kulturáltan kifejezni az ellenvéleményünket, nem muszáj ám rögtön hülyézni a másik embert csak azért mert a tieidtől eltérő gondolatokat fogalmazott meg.

2022. ápr. 11. 18:11
 24/27 anonim ***** válasza:
70%
Tom Holland arcra az átlagos csávó megtestesítője. Testre nagyon ki van pattintva. Plusz a világ minden pénze, ideje és energiája a rendelkezésére áll, hogy átlagon felüli külseje legyen. De arcra akkor sem lesz soha egy Brad Pitt. Ahhoz születni kell.
2022. ápr. 11. 19:04
 25/27 anonim ***** válasza:

Ezt csak úgy itt hagyom:

[link]

2022. ápr. 16. 17:43
 26/27 anonim ***** válasza:

Én meg csak úgy itt hagyom, hogy ez egy gyengén kivitelezett photoshop. A színek is meg lettek húzgálva + fake hair, jaw line hangsúlyosabbá lett téve, stb. Kb. az egész gyerek le lett cserélve.

Amúgy ez lett a csávóból (és ez valóság, nem photoshop):

[link]

2022. ápr. 16. 18:35
 27/27 anonim ***** válasza:

26

A színekkel, világítással mindenki játszik egy picit a képein, a haj nyilvánvalóan fake, hiszen pont azt akarja bemutatni, hogy milyen lenne más frizurával, az állkapcsot nem tudom, nem vettem észre változást.

Amúgy a kép amit linkeltél kb ugyanazt bizonyítja. Azt ne mondd nekem, hogy a jobboldali férfi csúnya, mert tökre nem.

2022. ápr. 16. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!