Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom elfelejteni amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni amit régen csináltam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Amikor úgy 11-12 éves lehettem az öcsém 7 éves volt és kezdtek rajtam jelentkezni a kamaszkor "tünetei". Mivel ő még autókkal játszott autóztam vele én is és odaraktam a kezét a punc*mhoz hogy maszírozgassa, simogassa és később én is ezt csináltam a fa*val. Ezután ez megtörtént vagy 5-6szor, volt hogy tévémézés közbe is vagy csak úgy különvonultunk a szobába és ott. Egyszer még smároltunk is. Ezt én utánna valahogy elfelejtettem, de 2 éve megismerten a barátomat és mióta elvesztettem vele a szüzességemet mindig erre gondolok ha meglátom az öcsémet. Nem tudom hogy az öcsém hogy emlékszik vissza erre vagy hogy egyáltalán emlékszik-e, bár szerintem emlékszik mert 7 évesen nem volt már olyan kicsi. Nagyon megbántam hogy ilyet csináltam a tesómmal. Szerintetek mit tudnék csinálni hogy túltegyem magam ezen?
2010. szept. 15. 12:19
 1/10 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem írni hogy 18 éves lány vagyok.
2010. szept. 15. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Pszichológus...
2010. szept. 15. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
keress fel egy szakembert
2010. szept. 15. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Felejtsd el.Más tesókkal is megtörténik ez.Kiváncsiság volt csak, felejtsd el!!!Nyugi!
2010. szept. 15. 12:35
 5/10 anonim válasza:
25 vagyok és fiú, nekem is voltak hasonló, bár ennyire nem szexuális töltetű kalandjaim gyerekkoromban a tesómmal, aki szintén fiú. Csak röhögünk rajta, amikor néha eszünkbe jut. Szerintem beszéljétek meg a tesóddal. Egymás előtt nem kell szégyellnetek magatokat, hiszen akkor még gyerekek voltatok. Minden gyerek kipróbálja ezeket a dolgokat, ki ezzel, ki azzal...
2010. szept. 15. 12:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen problémám. Én is annyi idős voltam mint akkor te és öcsém olyan 7 körüli. Valszeg kezdtek bennem dolgozni a hormonok és én is olyasmit tettem mint te. Már akkor nagyon megbántam, és többé nem fordult elő. Most 24 vagyok és gyakran eszembe jut. Szégyellem magam miatta ...
2010. szept. 15. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért gyerekkorban ez még nem olyan tragédia. De most már ne csináljatok ilyet.
2010. szept. 15. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:

MI? kiverted neki???

am nem bántásként, de felállt most a *****xD

2010. szept. 15. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy bátyám van, de mi semmi ilyesmit nem csináltunk, eszünkbe sem jutott (más rokonommal sem). 18/L
2010. szept. 15. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem nincs tesóm, igy az ilyen fajta szexuális játékokat a szomszéd gyerekekkel éltem át.

Nem kell semmit tenned, gyerek voltál és kiváncsi. Mára már kinőtted /F

2010. szept. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!