Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni amit régen csináltam. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Amikor úgy 11-12 éves lehettem az öcsém 7 éves volt és kezdtek rajtam jelentkezni a kamaszkor "tünetei". Mivel ő még autókkal játszott autóztam vele én is és odaraktam a kezét a punc*mhoz hogy maszírozgassa, simogassa és később én is ezt csináltam a fa*val. Ezután ez megtörtént vagy 5-6szor, volt hogy tévémézés közbe is vagy csak úgy különvonultunk a szobába és ott. Egyszer még smároltunk is. Ezt én utánna valahogy elfelejtettem, de 2 éve megismerten a barátomat és mióta elvesztettem vele a szüzességemet mindig erre gondolok ha meglátom az öcsémet. Nem tudom hogy az öcsém hogy emlékszik vissza erre vagy hogy egyáltalán emlékszik-e, bár szerintem emlékszik mert 7 évesen nem volt már olyan kicsi. Nagyon megbántam hogy ilyet csináltam a tesómmal. Szerintetek mit tudnék csinálni hogy túltegyem magam ezen?2010. szept. 15. 12:19
1/10 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem írni hogy 18 éves lány vagyok.
2010. szept. 15. 12:21
4/10 anonim válasza:
Felejtsd el.Más tesókkal is megtörténik ez.Kiváncsiság volt csak, felejtsd el!!!Nyugi!
5/10 anonim válasza:
25 vagyok és fiú, nekem is voltak hasonló, bár ennyire nem szexuális töltetű kalandjaim gyerekkoromban a tesómmal, aki szintén fiú. Csak röhögünk rajta, amikor néha eszünkbe jut. Szerintem beszéljétek meg a tesóddal. Egymás előtt nem kell szégyellnetek magatokat, hiszen akkor még gyerekek voltatok. Minden gyerek kipróbálja ezeket a dolgokat, ki ezzel, ki azzal...
6/10 anonim válasza:
Nekem is van ilyen problémám. Én is annyi idős voltam mint akkor te és öcsém olyan 7 körüli. Valszeg kezdtek bennem dolgozni a hormonok és én is olyasmit tettem mint te. Már akkor nagyon megbántam, és többé nem fordult elő. Most 24 vagyok és gyakran eszembe jut. Szégyellem magam miatta ...
7/10 anonim válasza:
Azért gyerekkorban ez még nem olyan tragédia. De most már ne csináljatok ilyet.
8/10 anonim válasza:
MI? kiverted neki???
am nem bántásként, de felállt most a *****xD
9/10 anonim válasza:
Nekem egy bátyám van, de mi semmi ilyesmit nem csináltunk, eszünkbe sem jutott (más rokonommal sem). 18/L
10/10 anonim válasza:
Nekem nincs tesóm, igy az ilyen fajta szexuális játékokat a szomszéd gyerekekkel éltem át.
Nem kell semmit tenned, gyerek voltál és kiváncsi. Mára már kinőtted /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!