Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszélni akar velem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélni akar velem a barátom barátnője mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 26 ő 23 éves lány,egy régi barátom párja és már évek óta együtt vannak,már meg csalta mind a kettő egymást de még mindíg együtt vannak,előtte nem beszélgettünk ,nem régen egy fél éve egyre többet beszélünk,mindennapos témáról is és érzésekről érzelmekről vagy gondolatokról,van hogy hajnalig el beszélgetünk,a minap mondta hogy szeretne velem négyszemközt beszélni,meg beszélni azt hogy miért beszélgetünk ennyit mostanában,a barátom nem tudja hogy ennyit beszélünk egymással,persze tudja hogy beszélünk de azt nem hogy elég sok alkalommal. Szerintetek mit akar meg beszélni? Én félek hogy többet érez irántam. Szerintetek? Volt már hasonló valakinek?
2022. ápr. 7. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értelek.. Te nyilván tudod, hogy mi ezzel a szándékod, ha a beszélgetés részedről valóban baráti, akkor ezt őszintén el tudod mondani!

Ott kezdődnek a bajok, hogy ha már rég nem erről van szó, és ha ez egyoldalú az ő részéről, attól még mindig nem kellene félned, mert az nem a te problémád, főleg, ha nem tudsz róla. Bár lehet, hogy alig várod, hogy végre kimondja.

Nyilván a lány féltékeny, azt akarja tőled tudni, hogy mi van köztetek, ha a barátod tudná, biztos neki is lennének kérdései. Ha a lánynak hazudsz is, legalább magadhoz legyél őszinte!

2022. ápr. 8. 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam 1x ilyen helyzetben.Ha nem akarod elveszteni barátod ne nagyon beszélgess vele :) csúnya vége lehet..én megjártam.
2022. ápr. 8. 00:45
 3/6 A kérdező kommentje:

2 Én is ettől félek,de eddig semmi olyan dologról nem beszéltünk ami miatt úgy gondolhatná hogy közepesen felé mint férfi.

1 Én csak úgy gondolok rá mint barátra,csak többet beszélgetünk meg hülyéskedünk de ennyi,érdekel a személyisége,de azért mert eddig nem nagyon beszéltünk arról hogy a másik miről mit gondol vagy hasonló dolgok,de vannak fura dolgok amit nem értek,tehát félre érthető,el viccelődünk de azért én látom ha valami nem jól esik neki,ezzel a beszélgetéssel is viccelődtem hogy mi van ha nem érek oda vagy hasonló erre ő rám förmedt és viccesen írta hogy nagyon el fog verni ha nem megyek de ha nem akarok akkor nem kell hogy mennyek, a másik meg hogy nagyon kíváncsi lesz erre a beszélgetésre

2022. ápr. 8. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:
kefeld meg ugy hogy a ket szeme utana mas iranyba fog egyszerre nezni.
2022. ápr. 8. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy gondoljon rád gay best friend-ként.
2022. máj. 8. 15:00
 6/6 A kérdező kommentje:
5/5 ez mit jelent?
2022. máj. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!