Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak taszító ha egy lány sokat és hízlalós kajcsikat eszik?
Ez visszataszító ha emellett vékony a lány és még sportol is, csak emellett szereti a hasát?
Mondjuk ciki ha sok tésztát, édességet eszik és be tud falni egy hatalmas hamburgert v. 32cmes pizzát?
Volt csajom 180 magas, 65 kiló, és annyit eszik mint egy malac.
Az előtte lévő 160 sem volt, 4X kiló, és ő is zabált rendesen.
Mindig amikor kihozták a rendelést, automatikusan nekik tették le a könnyű salátákat, halakat, nekem meg a nagy és bőséges kaját, aztán mosolyogva cseréltünk.
13
Igen. Én ilyen vagyok, mert eszek egy szelet csokit, masnap tiszta narancsbőr a p*csám, meg megeszek egy kiflit mellé, es masnap nem tudom begombolni a farmeromat a marancsbőrös seggemen....!
K*rvara utálom, amikor a pasim ezen vinnyog, h hat mér csaksalátáteszek!
Konnyu ugy élni, h barmit megehetsz, de semmit sem hízol....
Volt egy film, modell csaj, és menő pasija beülnek az étterembe.
Csaj homárt rendelne, mire a palija rászól, hogy ő nem költ ennyit a rákra, mivel öt perc múlva úgyis kiokádja a csaj, így kap helyette egy salátát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!