Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak taszító ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak taszító ha egy lány sokat és hízlalós kajcsikat eszik?

Figyelt kérdés

Ez visszataszító ha emellett vékony a lány és még sportol is, csak emellett szereti a hasát?

Mondjuk ciki ha sok tésztát, édességet eszik és be tud falni egy hatalmas hamburgert v. 32cmes pizzát?

2022. ápr. 7. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy nem hízlaló étel? Szerintem csak az nem hízlal, amit nem eszünk meg. 🤔
2022. ápr. 8. 08:17
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Volt csajom 180 magas, 65 kiló, és annyit eszik mint egy malac.

Az előtte lévő 160 sem volt, 4X kiló, és ő is zabált rendesen.

Mindig amikor kihozták a rendelést, automatikusan nekik tették le a könnyű salátákat, halakat, nekem meg a nagy és bőséges kaját, aztán mosolyogva cseréltünk.

2022. ápr. 8. 09:02
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Én nem értem a kérdést. Minden nő eszik tésztát meg hamburgert, mi lenne ezen visszataszító? Ha folyton salátát enne és a csoki szó hallatára is sikítófrászt kapna, az zavaró lenne.
2022. ápr. 8. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13

Igen. Én ilyen vagyok, mert eszek egy szelet csokit, masnap tiszta narancsbőr a p*csám, meg megeszek egy kiflit mellé, es masnap nem tudom begombolni a farmeromat a marancsbőrös seggemen....!

K*rvara utálom, amikor a pasim ezen vinnyog, h hat mér csaksalátáteszek!

Konnyu ugy élni, h barmit megehetsz, de semmit sem hízol....

2022. ápr. 8. 11:23
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Volt egy film, modell csaj, és menő pasija beülnek az étterembe.

Csaj homárt rendelne, mire a palija rászól, hogy ő nem költ ennyit a rákra, mivel öt perc múlva úgyis kiokádja a csaj, így kap helyette egy salátát.

2022. ápr. 8. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor egyél salátát, nem bánom én. Csak nem értem, a kérdező miért gondolja, hogy visszataszító, hogy nőként tésztát és csokit eszik, hiszen rengeteg nő eszi ezeket.
2022. ápr. 8. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem eszek tésztát meg hamburgert, voltam kuurva dagadt, inzulinrezisztens, egyszerűen nekem nem lehet ilyet. Van, aki sokat eszik, és nem hízik, én kevéstől is hízok.
2022. ápr. 8. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!