Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány az ismerkedésnél, ha a pasinak nincs egy öltönye sem?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 20:50
11/17 anonim válasza:
A férjemmel sokat járunk színházba, a középkorúak vagy idősebbek hordanak öltönyt, mert azt szokták meg, de a fiatalok már nem. Étterembe se mennek már öltönyben.
Mondjuk a bőrdzseki ilyen helyeken azért rossz választás és nem is láttam színházban.
1 öltönye szerintem minden férfinak van.
12/17 anonim válasza:
Mondjuk annyira nem bonyolult venni egy oltonyt, ha tudod, hogy jovo heten szinhaz a program. De amugy ketlem, hogy barkit erdekelne. A paromnak sem volt, x ev utan vett egyet, mikor mentunk egy eskuvore.
13/17 A kérdező kommentje:
Egy hasonló kérdés, egy leánytól: https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
2022. ápr. 8. 09:06
14/17 anonim válasza:
Nekem az nem gond, ha az ismerkedés pillanatában nincs öltönye / elegáns ruhája... azzal gondom lenne, ha jönne egy olyan alkalom, amire illene öltönyt felvenni, és nem hajlandó venni, pöffeszkedve, hogy "ő nem fog senkiért kiöltözni", "nem kényelmes", "f... fog pincérnek meg pingvinnek öltözni".
15/17 anonim válasza:
Engem nem izgat, manapság sehova nem kell öltöny.
16/17 anonim válasza:
kínaiba veszel 10 ezerért ha annyira fontos.. Nem értem ilyen apró semmilyen dolgokon miért rugóznak az emberek.
17/17 anonim válasza:
"Nem, de nyilván étterem, színház, családi vacsora,..., miben megy?"
Farmer, ing, avagy farmer és vászon nadrág. Nem voltál még ilyen alkalmakon? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!