Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakiknek 7 ev utan nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakiknek 7 ev utan nincs eljegyzes , gyerek ott valami baj van a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy fiu es udvarolni akar nekem, viszont nagyon reg ota kapcsolatban van. De ez a kapcsolat olyan hogy semmire nem mentek a 7vagy 8 ev alatt. A lany oda koltozott a fiu csaladjahoz vagy 2 eve es ennyi. Még csak nem is mentek el alberletbe. Nem kerte meg a kezet sem. 16 vagy 17 eves koruk ota egyutt vannak.

Nem fogok igy vele foglalkozni, viszont erdekelne hogy mit gondoltok egy ilyen kapcsolatban ahol 7 ev alatt semmire sem mentek vajon szet fognak e menni? A no busszal jarkal a szuleihez akik 40km-re laknak mikozben a fiunak van kocsija. Lehet hogy en gondolkodom rosszul de ha egyutt elnek valakivel nem mennek allandoan egyedul a szuleimhez busszal

Ha a fiu szeretne megkerte volna mar legalabb a kezet ,nem?

Nem tudom szamit e , de facebookon a fiunak semmi kozos kep nincs kint viszont az elmult idoben 4 honaponta van uj profilkepe. Az sincs kint hogy kapcsolatban van. A nonek van kint kozos kep, de a fiu még csak be sem lajkolja. Es a kepeit sem a nonek....

Szerintetek?

Es nem arrol van szo hogy bele akarok latni az eletukbe csak azert erdekel a velemenyetek mert ha azt mondjatok mind hogy hiaba ezek a dolgok, ez nem jelent semmit, akkor nem is remenykedek.

2022. ápr. 6. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Szokás mondani, hogy ha feltűnően hosszú ideig nincs eljegyzés, akkor a férfi az élete szerelmét keresi a barátnője mellett.

Ugye a szingliségnél jobb egy langymeleg kapcsolat, de jövőt nem tervez a nővel.

Személy szerint ezt igaznak tartom, de ez nem jelenti azt, hogy tényleg igaz is.

Ha meg igaz, akkor döntsd el, hogy kell-e neked olyan, aki így áll hozzá egy kapcsolathoz.

2022. ápr. 7. 00:19
 12/18 A kérdező kommentje:
Gyerek volt még mikor osszejott vele es még valamiert nem lepett de ez nem jelenti azt hogy a mi kapcsolatunkhoz is igy allna.
2022. ápr. 7. 00:25
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Felnőtt volt, amikor benne maradt a kapcsolatban.

De te tudod, adj neki egy esélyt. Max az idődet rabolja.

2022. ápr. 7. 00:27
 14/18 A kérdező kommentje:
De valami nem oke, mert latom magam korul es amugyis az a helyen valo, hogy lepni a kapcsolatban ha szereted a masikat es lanykerest hazassag stb. Nem csak allni egy helyben
2022. ápr. 7. 00:27
 15/18 A kérdező kommentje:
13. Nem fog lepni ameddig koztunk nincs semmi,en meg igy nem megyek bele semmibe. Nem fogja az idom rabolni sem.
2022. ápr. 7. 00:28
 16/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
83%
Számodra felejtős ez. Az, hogy x éve együtt vannak és nem jegyezték el egymást, az nem jelenti azt, hogy szét fognak menni szerintem, bár a roma kultúrát nem ismerem, nem tudom mik a szokások.
2022. ápr. 7. 06:13
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
Én sem vagyok tisztában a szokásokkal, de szinte gyerekként ismerkedtek meg, 7 év alatt ebben az esetben semmit nem jelent, hogy nem volt eljegyzés. Az is lehet, hogy nem akarnak házasodni.
2022. ápr. 7. 10:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazából mindegy a miért, jól teszed, ha nem akarsz harmadik lenni. Persze, biztos szívesen kipróbálna, mint igazi kényelmes férfi, hogy megéri-e dobni a másikat, akinek addig majd a szemébe hazudik, amíg eldönti. Na de nem hiszem, hogy neked ilyen ember kell, mert aztán ha lecseréli rád a nőjét, ugyanettől félhetsz. Előbb zárja le otthon, ha neki már annyira rossz, utána nézelődjön.
2022. ápr. 7. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!