Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele lehet úgy szeretni egy nőbe, hogy kollégák vagyunk, nem randiztunk soha?

Igen.
Csak éppen a világ legnagyobb baromsága. Tudod, "Házi nyúlra nem lövünk."

Hát szerintem nem...
Nem is ismered ezt az embert, maximum pár dolgot tudsz róla és látod őt naponta. Ennyi ismeretséggel egy erős vonzalom tud kialakulni, a szerelemhez szerintem sokkal több kell. Életemben eddig egyszer voltam szerelmes, 3 hónap kellett hozzá hogy kialakuljon. Előtte csak azt éreztem, hogy nagyon vonzódom hozzá, vele akarok lenni. De a pillangós és mindent elsöprő vonzalom csak hónapokkal később jött

Sajnos igen. Átéltem. De nekünk voltak közös, csapatos programjaink, csak sajnos az érzés nem volt kölcsönös. Azóta szinte a beszélőviszony se maradt meg, még a kollegális se.
Amúgy sok sikert, hívd el kávézni vagy a munkahelyi büfébe, ami nem randi, de beszélgethetsz vele, amitől vagy jobb lesz vagy nem.

Ez olyan romantikus amúgy, főleg ha már 30 felett vagytok.
Mondjuk arra én kíváncsi vagyok, hogy mi váltotta ki benned ezt az erős érzést, mivel velem volt olyan egyszer, hogy egyszerűen csak megláttam és 5 percet beszéltem vele és "bekattant". Teszem hozzá külsőre is pont az ideálom volt, de a hangja húha.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!