Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bele lehet úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bele lehet úgy szeretni egy nőbe, hogy kollégák vagyunk, nem randiztunk soha?

Figyelt kérdés
Úgy érzem beleszerettem a kolleganőmbe.
2022. ápr. 4. 21:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%

Igen.

Csak éppen a világ legnagyobb baromsága. Tudod, "Házi nyúlra nem lövünk."

2022. ápr. 4. 21:19
 2/18 A kérdező kommentje:
Tudom, de engem ez cseppet sem érdekel. Nem közvetlenül velem dolgozik, csak egy helyen.
2022. ápr. 4. 21:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én meg úgy, hogy a kollégámba.
2022. ápr. 4. 21:46
 4/18 anonim ***** válasza:
Igen,lehet ilyen én pont ugyanebben a helyzetben voltam (vagyok) nőként,csak nem dolgozom már ott.
2022. ápr. 4. 22:48
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát szerintem nem...

Nem is ismered ezt az embert, maximum pár dolgot tudsz róla és látod őt naponta. Ennyi ismeretséggel egy erős vonzalom tud kialakulni, a szerelemhez szerintem sokkal több kell. Életemben eddig egyszer voltam szerelmes, 3 hónap kellett hozzá hogy kialakuljon. Előtte csak azt éreztem, hogy nagyon vonzódom hozzá, vele akarok lenni. De a pillangós és mindent elsöprő vonzalom csak hónapokkal később jött

2022. ápr. 4. 23:04
 6/18 anonim ***** válasza:
Persze. Többször is átéltem.
2022. ápr. 5. 00:38
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen. Átéltem. De nekünk voltak közös, csapatos programjaink, csak sajnos az érzés nem volt kölcsönös. Azóta szinte a beszélőviszony se maradt meg, még a kollegális se.

Amúgy sok sikert, hívd el kávézni vagy a munkahelyi büfébe, ami nem randi, de beszélgethetsz vele, amitől vagy jobb lesz vagy nem.

2022. ápr. 5. 04:31
 8/18 A kérdező kommentje:
Igyekszem, köszönöm a válaszokat
2022. ápr. 5. 05:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan romantikus amúgy, főleg ha már 30 felett vagytok.

Mondjuk arra én kíváncsi vagyok, hogy mi váltotta ki benned ezt az erős érzést, mivel velem volt olyan egyszer, hogy egyszerűen csak megláttam és 5 percet beszéltem vele és "bekattant". Teszem hozzá külsőre is pont az ideálom volt, de a hangja húha.....

2022. ápr. 5. 08:44
 10/18 A kérdező kommentje:
A lényeg. Mindig is ilyen társra vágytam, mint amilyen ő. Elmondani nem lehet, a kedvesség, a minden , ami ő
2022. ápr. 5. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!