Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen kedves velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kedves velem? Miért kacsintgat köszönéskor? Kifejtem lent.

Figyelt kérdés

Biztosan lesznek bunkó válaszok, de ha valaki értelmeset ír akkor annak nagyon örülök.

Új munkahelyem van, kb 3 hete vagyok ott. Az első napom végén kijeletkezéskor, valamit nem jól csináltam vagy nem tudom, arra lettem figyelmes, hogy valaki a hátam mögött mond valamit hogy mit hogyan. Fura volt, marha közel jött hozzám, nem figyeltem az arcát. Amikor ő is melózott és én is ott voltam meló elején akkor köszönt, ez nyílván normális, vagy mondott valamit. Kb mindig figyelmeztet, lefog esni az adott dolog, ne rám essen, ne lépjek bele a vízbe pl. Persze ezeket én is látom érzékeltem hogy ott víz van, kérdőre vont hogy ha már ebédidő van akkor én miért nem eszem stb. Aztán kb a 3-ik 4ik napon kérdezte hogy tetszik e az új munkahely, nem nagyon beszéltem. Ja megjegyzem hogy 23 éves vagyok, nem volt még barátom aminek sok oka van az egyik pl az hogy túl visszahúzódó tudok lenni.

Eltelt pár nap, úgy voltam vele hogy jó ha kérdez valamit válaszolok úgy hogy magamat adom, el is beszélgettünk egy kicsit. Kérdezgetett hogy hogy érzem magam, mikor leszek legközelebb beosztva ilyesmiket, aztán elkezdett személyesebb dolgokat kérdezni, mit szoktam csinálni szabadidőmben, és egyszer csak mondja barátod biztosan van, mondtam neki hogy nincs. Legtöbbször próbál vicces lenni. Aztán, egyik nap köszön és közben kacsint meg mosolyog.

Biztos olyan amit leírtam mintha egy kis alsós írta volna. Viszont a helyzet az hogy akaratlanul, bekúszott a szívembe. Pedig van rá nagy esély hogy semmit az ég világon nem akarna tőlem, max barátságot, de talán csak nagyon kiváncsi volt. Egy gond van egész nap a gondolataim közt ott van, viszont én nem akarok szerelmes lenni, egyszer voltam, és nagyon depis voltam az miatt, nyílván mert semmi nem történt. Azt hiszem le írtam amit akartam. Örülök ha valaki elolvassa és leírja hogy ő erről a helyzetről mit gondol.

2022. ápr. 4. 19:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Az nyílván való többet szeretne mint hogy kollégák legyetek.

Most az a kérdés konkrétan te mit akarsz.

Azt tanácsolom legyél óvatos ne enged esetleg a naivságod végett kihasználni magad!

2022. ápr. 7. 07:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Kb már levegőnek néz pár napja... nem tudom most, lehet rám "haragudott" meg.
2022. ápr. 7. 09:16
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem tetszik neki hogy nem az a mindenre kapható fruska vagy Amire igen büszke lehetsz.

Első kóstolóra ennyi Ilyen a legtöbb pasi De van kivétel na azt kell megtalálni

Minden jót neked

2022. ápr. 7. 10:53
 14/19 A kérdező kommentje:

13as ezt hogy érted?

Úgy hogy lesz akinél kb ugyan ez lesz és semmi áron nem fog levegőnek nézni.

Én úgy gondolom lehet én tettem vagy épp nem tettem valamit, egy biztos elég zárkózott voltam, és nem nagyon reagáltam a dolgaira.

2022. ápr. 7. 11:09
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Úgy gondoltam lessz olyan pasi aki az igazi:Nem tolakodóan neked időt adva mindenre lassan udvariasan közelít hozzád

Van ez a fajta nyomulos amiből sok van aki fiatalon inkább taszított engem mint vonzott mint a kolegád is.Tudod talán már te is ilyenkor mire megy a játék.

Nagyon helyesen cselekedtél.(Zárkózott)

Tanulni jó másra meg nem való!

2022. ápr. 7. 11:40
 16/19 A kérdező kommentje:
15ös írok privátba
2022. ápr. 7. 12:27
 17/19 anonim ***** válasza:
94%

Privátban nem válaszolok

De kérdésre igen.A válasz igen.

Vigyázz magadra!

2022. ápr. 7. 13:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Húha. Okés. Pedig nem tűnik "olyan" személynek.
2022. ápr. 7. 13:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A látszat néha csal még a nagyobb tapasztaltabb embereket legyen az férfi nő àt lehet ejteni
2022. ápr. 7. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!