Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ideges a férfi amikor meglat?
Figyelt kérdés
Nem bántottam, nem voltam vele bunkó. Konkrétan mikor el haladunk egymás mellett, félig el fordul és tiszta ideg, látszik a fején(vagy át ez rajtam) . De mással nem. Miért viselkedik így lassan egy 40 éves férfi? N312022. ápr. 4. 15:41
2/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen!
2022. ápr. 4. 15:55
3/11 anonim válasza:
Tévképzetei vannak. Ismerek olyanokat akikrol mkkor kiderult hogy mi a bajuk csak pislogtam hogy mennyire nincsenek a reálban.
4/11 anonim válasza:
A kérdezőnek vannak tévképzetei.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem miért lenne? Ettől most jobban érzet magad vagy esetleg többnek? Gyökér
2022. ápr. 4. 16:54
6/11 anonim válasza:
Valamiért haragszik rád. Kérdezz rá nála. Nálam ezt csinálta egy 41 éves férfi, amikor olyan dolgokat hallott rólam, hogy csak pislogtam. Én nő létemre rákérdeztem és megcáfoltam neki.
7/11 A kérdező kommentje:
6#ezen már gondolkoztam ha tiszta ideg lesz megint és átnéz rajtam akkor lehet rá kérdezek mi a probléma... De nem mertem meg
2022. ápr. 4. 19:34
8/11 anonim válasza:
Nem tudom miért van a 4-es lepontozva mikor igaza van. Itt a kérdezővel van a probléma akinek üldözési mániája van. Mégis kit foglalkoztat az hogy egy idegen hogy néz rá? Már ha egyáltalán igaz ez az egyébként rendkívül életszerűtlen helyzet.
9/11 A kérdező kommentje:
Az üldözési mánia nem ezt jelenti okoska.... ::))))
2022. ápr. 4. 19:45
10/11 anonim válasza:
De ezt jelenti. Beképzeled hogy rád ez meg az az ember így meg úgy néz és felidegeled magad rajta. Esetedben még arra is futotta hogy ide kiírd. Bár szerintem csak troll vagy, mert baromi életszerűtlen ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!