Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez túlzás lenne a nőtől?
Figyelt kérdés
Egy rendezvényhelyszínen dolgozom szervezőként, és ha koncert van, az előadóknak szoktam adni ajándékbort a koncert után köszönetképpen. A legutóbbi koncerten viszont egy egész zenekar kísérte a két duettező előadó énekest, és én csak a két énekesnek készültem ajándékborral, amelyeket oda is adtam mindkettejüknek. A 4 fős zenekar is kiemelkedően ügyes volt, és kicsit szégyellem magam, hogy ők nem kaptak semmit. A dobos fiatal férfi elkápráztatott a tudásával és a kisugárzásával is. Észrevettem, hogy én is szimpatikus vagyok neki, és a végén odamentem hozzá, megdícsértem, milyen ügyes volt. Jól fogadta a közeledésemet, nagyon kedves volt és mintha zavarba is jött volna. A néhány mondatos beszélgetés hamar megszakadt, mert indulniuk is kellett. Másnap ismerősnek jelöltem facebookon, elfogadta, de nem írtunk. Egyébként nem egy ismert banda, de sok helyen játszanak. Nálunk most voltak először, de lehet hogy még jönnek majd idén is. Véletlen pont úgy alakult, hogy mennem kell munkaügyben arra a helyszínre, ahol legközelebb játszanak (1 hét múlva). Arra gondoltam, vennék egy bort, és ott hagynám a helyszínen megkérve a szervezőt hogy adja át a dobosnak. Hagynék egy cetlit is valami olyasmi üzenettel: „a dobosnak!fogyaszd egészséggel a zenekartársaiddal”. Az a kérdésem, hogy erre hogy reagálnátok ti, férfiak? Túlzás lenne ez a nőtől? Ha túlzás, akkor lehet tompítani, hogy nem konkrétan a dobosnak címzem, hanem az egész 4 fős zenekarnak… csak azt lehet, nem venné magára..de amúgy csak a dobost jelöltem be facen. Számítanék rá, hogy esetleg rám ír facen hogy köszönik szépen és elkezdünk csevegni. De azt sem szeretném, ha túl egyértelmű lenne, mert akkor ciki lesz, ha legközelebb jönnek hozzánk zenélni. Amúgy laza, fiatalos banda, akikkel lehetett poénkodni is, szóval akár kedvességből is küldhetném talán. Fogalmam sincs, hogy jönne le neki, nekik. Szerintetek túlzás? Ha nem, akkor mit írjak a cetlire?(több ötletem is van, de valami ütős kéne:D ami nem túl nyilvánvaló, de azért kapcsolhat a dobos hogy neki szól). Légyszi segítsetek, nem szeretnék beégni, ha ciki, akkor nem küldök semmit:D2022. ápr. 1. 22:01
A kérdező szavazást indított:
Jó ötlet, biztos rád írna utána
Nem jó ötlet, túlzás és ciki
Jó ötlet, de szerintem nem írna utána
13 szavazat
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem inkább küldjél neki, hátha utána nem írsz ki napi 3kérdést erről a szerencsétlen dobosról.🙄 Komolyan, nem értem, mit vergődsz már itt rajta napok óta. Írj neki valamit, bármit, és ha nem/rosszul reagál, engedd el.
2/7 anonim 

válasza:

Hányszor írod ki még, de komolyan? Csak most átírtad ….szánalmas
3/7 anonim 

válasza:

Az ötleted kicsit gyerekes, azért kedves tőled.
4/7 A kérdező kommentje:
És ha az egész zenekarnak küldöm, akkor is ciki? Az akkor elmaradt bort pótolnám..
2022. ápr. 1. 22:17
5/7 anonim 

válasza:

Inkább próbálj találkozni (összefutni "véletlenül")vele!
6/7 anonim 

válasza:

Az ilyen zenekari tagok hasznaljak ki a legtobben a noket. En is ismertem ilyet. Mindig mas not hulyitett . Vegigment az egesz konditermen,ahova jart. Neki ez volt a taktikaja,h mosolygott a nore ,kedves volt vele. De csak addig ,amig meg nem dugta. 😂😂
7/7 anonim 

válasza:

És mi van, ha nem is szereti a bort? Adogatod itt a borokat jobbra balra azt lehet 80%-a nem is szereti a bort :D Ám mond neki, hogy a popsidat is használhatná dobnak, bepucsítasz elé azt dobolhat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!