Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet mèg mindig a gondolatomban az Ex?
Sziasztok!
Kb. Másfél éve kapcsolatban vagyok.. olyan ostobán hangzik ezt leirni az ezután következő sorok miatt. Nagyon szeretem a párom, vele tervezem az eletem, szeretném, ha ő lenne majd a férjem, stb.
2,5 éve volt egy szakitasom az exemmel, természetesen nem volt szép elvalas, ő szakított velem, borzasztóan megszenvedtem. 1 évig nem talaltam önmagamat, pontosan azelőtt pár héttel lettem jobban, hogy a jelenlegi páromat megismertem. A szakítás óta nem tudok róla semmit, se Fb, se insta, még csak hírt sem hallottam róla. Pontosabban rám irt pár hónapja 2 ev kuss után, hogy látott valahol..
A lényege az egésznek, hogy természetesen nem ő határozza meg a mindennapjaimat. Nem mennek vissza hozza, nem akarok tőle semmit. Aztán jön egy alom, mint pl most is és totálisan be tudja folyasolni a hangulatom.. fájdalmat erzek, beszelnek vele. De csak annyit kérdeznek, miért szakított velem anno (nem adott tiszta választ, valószínűleg ezért fajt anno a legjobban) persze mindez a fejemben játszódik csak le, pár hónapja amikor irt, nem válaszoltam neki, nem akarok belemenni felesleges körökbe, főleg a párom miatt sem.
Szoval a kérdésem az lenne, hogy ez normális, hogy ennyi idő után is “kísért” még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!