Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet mèg mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet mèg mindig a gondolatomban az Ex?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. Másfél éve kapcsolatban vagyok.. olyan ostobán hangzik ezt leirni az ezután következő sorok miatt. Nagyon szeretem a párom, vele tervezem az eletem, szeretném, ha ő lenne majd a férjem, stb.

2,5 éve volt egy szakitasom az exemmel, természetesen nem volt szép elvalas, ő szakított velem, borzasztóan megszenvedtem. 1 évig nem talaltam önmagamat, pontosan azelőtt pár héttel lettem jobban, hogy a jelenlegi páromat megismertem. A szakítás óta nem tudok róla semmit, se Fb, se insta, még csak hírt sem hallottam róla. Pontosabban rám irt pár hónapja 2 ev kuss után, hogy látott valahol..

A lényege az egésznek, hogy természetesen nem ő határozza meg a mindennapjaimat. Nem mennek vissza hozza, nem akarok tőle semmit. Aztán jön egy alom, mint pl most is és totálisan be tudja folyasolni a hangulatom.. fájdalmat erzek, beszelnek vele. De csak annyit kérdeznek, miért szakított velem anno (nem adott tiszta választ, valószínűleg ezért fajt anno a legjobban) persze mindez a fejemben játszódik csak le, pár hónapja amikor irt, nem válaszoltam neki, nem akarok belemenni felesleges körökbe, főleg a párom miatt sem.

Szoval a kérdésem az lenne, hogy ez normális, hogy ennyi idő után is “kísért” még?

2022. ápr. 1. 06:41
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Mint minden rossz élmény, néha eszébe jut az embernek. Ez normális.
2022. ápr. 1. 06:55
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Néha álmodunk évek múlva is valakivel. El fog múlni, ne is foglalkozz vele, idővel már nem lesz rád hatással, ez csak egy álom. Néha csak egy bevillanás lesz, idővel elmosódik az arca is. Koncentrálj a mostani párodra és a jövőtökre.
2022. ápr. 1. 07:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindegyikőtöknek!
2022. ápr. 1. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett normálisan lezárva.
2022. ápr. 1. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem lett feldolgozva, csak lefojtva.
2022. ápr. 1. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!