Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 28 év korkülönbség működhet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 év korkülönbség működhet, úgy hogy, velem egy idős gyerekei vannak, és unokája?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz a történetet, nem kitalált, nem szappoanopera,és nem unalomból írtam ki. A negatív, és idióta vagyok válaszoktól kérem mindenki kíméljen.

Senkinek nem kötelező el olvasni.

5 testvér pár, ebből 3 ugyanazt a munkát végzi amit, én.

Az egyik testvérrel 4 évig üzleti kapcsolatban álltam, de mivel kis hal vagyok (kis ügyfél vagyok), így csak a cégemet ismerik rendszeréből!

Érdek kapcsolatot akartam, de nem ment mivel mindenki házas, így nem próbálkoztam.

Halottam a legidőssebb testvér cégéről, de sosem dolgoztam velük együtt.

A legisdősebb testvér aki legyen Z nagyon sok szakmai sikert ért el, és mint ember nagyon felnézek rá, és én is ilyen sikeres ember szeretnék lenni, mint Z .

Z- nek 4 fia van, akiknek szintén ugyanazz a munkája mint az apujuknak Z fiai az apjuk vállalkozásban dolgoznak.

Mindenki házas volt , ebben a befolyásos családban így semmi kilátásom nem volt, velük ismerkedni.

Sikeres akarok lenni ezért olyan helyekre járok, ahol ilyen emberek fordulnak meg, mindig jártam szakmai kiállításokra, ahol ott volt ez a család is, de olyan sokan voltak, ott mindig, hogy csak egy ügyfél voltam a több millió közül.

Telt - múlt az idő, további érdek fűzött a családhoz, így rájöttem a legkisebb testvér egyedülálló, és még nem nősült meg ő legyen X.

X - el randiztunk, X-el nem akartam csak szex kapcsolatot mivel más volt a munkája és nem tetszett a külseje, de a szex sosem történt meg X és köztem, hogy miért ezt ragozni nehéz lenne, és hosszú.

A lényeg X-be beleszerettem.

A lényeg X életem életem szerelme lett.

X - nek én voltam a 100%os nő.

X és köztem még a randi ideje alatt, annyira eldurvult a helyzet, hogy X már nem akarat semmit tőlem, még szexet sem.

X tudja, hogy az egyik testvérével 4 évig üzleti kapcsolatban álltam.

X miatt depressziós lettem, X miatt szerelmi bánatom volt.

X tett róla és adott okot, hogy szerelmes legyek belé.

X miatt súlyos depressziós lettem, és a munkába menekültem X miatt.

Sok munka, sok bevételt hozott, és kaptam szülői segítséget, + egy kis szerencse kitartás, és szorgalommal meglett az álom tőkém.

Ezt a tőkét, hova és mire , melyik cégnél fogom ott hagyni tudtam jól.

Annál a befolyásos családnál, akinél próbálkozni akartam érdek kapcsolatot, kialakítani, de nem tettem mert mindenki házas volt, és nem volt még akkor, ennyi tőkém.

Bementem a céghez bent volt Z az cégvezető, aki udvariasan fogadott kezdett fogott velem és kávézni hívott, nekem már ez érdekes volt.

Z - nek 4 fia van , ebből az egyik Y ő vele bonyalítom le az üzlet dolgokat, nem Z - vel az apjával mivel Y olyan,ott mint egy alkalmazott. Z pedig főnök.

Y munkán kívül kávézni hívott egy különleges helyre, amit elutasítottam, hogy máskor.

Nem értettem, miért hívott el Y, hiszen a nyáron házasodott meg és , most született meg a kisfia.

Y- nal együtt dolgozunk most már , Y csak a különleges ügyfelekkel foglalkozik, és Y csak különleges ügyfeleknek add hitelet.

Igaz, hogy meg volt, az a tőkém, amiért Y szóba állt velem, de tőlem száz még ilyen különleges ügyfél van.

Y munka során, hogy, miért volt kedeves velem, nem értettem , azt mondta azért mert különleges vagyok. És csak különleges fontos ügyfelekkel foglalkozik.Y adott egy nagyobb hitelet nekem, és azon vagyok miden erőmmel, hogy minnél hamarabb meg adjam.

Z felhívott Y apukája, és azt mondta megakarja ismerni ezt a különös ügyfeleket, hogy ki vagyok mivel Y a fia csak különleges fontos ügyfelekkel foglalkozik.

Úgy gondolom, hogy nem a tőke a különleges, mivel ez a család nagyon befolyáos, és én csak egy vagyok a több ezer ügyfél közül.

Amita Y megadta nekem és hitelet, amit meg nem rendeztem, azóta nem keres, de úgy érzem Y-nak tetszem, csak azt várja, hogy egyszer rendezzem a tartozást.

Y apukája Z felhívott, hogy találkozni akar velem,egy este. Mennyünk el vacsorázni, megtiszteltetésnek és furcsának éreztem, azt hittem a tartozásról akar velem beszélni,el mentem.

Z elmodnta nem tudja, hogy mi történet vele, de különlegesnek tart engem , és nem érti Y a fia miért adott nekem egyből hitelet.

Azt mondta, amióta meglátott a cégénél különlegesnek tart, engem és elbűvölöm őt, nagyon szép vagyok. Tetszik neki,az hogy sokat dolgozom, és elismeri fiatalon a szakmai sikereimet.

Azt szeretné, hogy a barátnője legyek, és komoly kapcsolat akar velem. Azt mondja nem érti, nem tudja miért, de szerelmes lett belém. És tudja, hogy apja lehetnék, és tudja, hogy fiaival vagyok egy idős, de amióta bementem, hozzájuk a céghez, csak rám gondol, nem tudja mi történet vele.

Én 28 éves nő vagyok ő 57 éves.

Mondtam neki, egyenlőre azon vagyok miden erőmmel, hogy Y-nak a fiának rendezem a tartozást.

Azt mondta nem a tartozás miatt keresett , akkor adom meg, amikor csak tudom. Meg akar ismerni, velem akar lenni, velem akar időt tölteni, velem akar kikapcsólni. Ő sokat dolgozott már az életben, sok mindent elért Y a fia oda figyel a céges dolgokra.

Mindegyik fia házas, most csak a barátnőjéra akar koncentrálni aki én legyek.

Azt mondta ő befolyásos ember, és lehetne más barátnője is, de én vagyok az, aki megfogdta őt.

Tudja, jól hogy fiatal vagyok, és lehetne más férfi is az életedben, de ő mély érzelmet érezz irántam, és legalább meg próbálta.

Én Z-nek csak annyit mondtam, ha hasonló érzéseim is lennének, hogyan működne, félek attól, hogy fiai mit fognak gondolni rólam.

Erre Z azt mondta, a férfiak nem pletyákálnak, ne fogja tudni senki, ha én nem akarom.

X- be azért lettem szerelmes mert Z cégével üzleti érdekelséget akartam és X - Z-nek a leg legkisebb testvére.

Z volt az, aki a példaképem volt, akire felénztem, akinek a munkája és a sikere tetszett.

X-el nem feküdtem le, aki az unokaöccséne Z -nek, de X elküldött nagyon csúnyán, hogy keressek mást.

X azt mondta keressek mást, és felejtsem el őt egy örök életre, és hogy én az ő életében nem létezem.

Egyébként Z-vel együtt akarok lenni, és kölcsönös az érzelem.

Z volt a férfi, aki miatt ez az egész elkezdődött, aki miatt X-be szerelmes tudtam lenni. Tudom, Z öregember, de mégis akarom.

Z meghívott a szakmai kiállításra, ami egy évben egyszer kerül megrendezésre, és nem úgy mint alkalmazott, hanem mint fő értékesítő.

Elfogatdtam.

Félek, ha bele megyek egy ilyen kapcsolatba egy öreg emberrel, tönkre fogom tenni az éltem. És mindenki csak Vajna Tímea kapcsolatot fog látni pedig Z-t szeretem mint sikeres üzletember.

De bele tudtam szerteni X -ba aki Z legkisebb testvére és csak 35 éves, korban jobban hozzám illik.

A szakmai kiálításon ha megfogok jelenni Z cégénél, mint fő értesítő, lehet X újra befog lépni az életembe.

És én X - be szerelmes lettem,utánna már nem csak az érdek érdekelelt, hanem X mint ember.

De X elküldött, X nem akart tőlem semmit.

X volt az a személy akit, egy idő után érdek nélkül tudtam szeretni.

X volt az aki, miatt több munkával, több pénzre tettem szert, mert annyira fájt a szerelmk bánat, hogy a munkába menekültem .

2022. márc. 30. 22:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

?????

N

2022. márc. 31. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Én elolvastam. Kezdjök ott, hogy szerintem csak azt hiszed és hitted minden családtagnál, hogy érzelem, de tulajdonképpen érdek, mivel nagyon akarsz valamit.

Ja és volt egy értésbeli hibád is idézem, gondolom te is nehezen fogalmaztad meg ezt az egészet, és már te sem érted, hogy a család majdnem mindegyik tagja iránt idealizált plátói dolgokat éreztél. Szóval idézem:

"És tudja, hogy apja lehetnék, és tudja, hogy fiaival vagyok egy idős, de amióta bementem, hozzájuk a céghez, csak rám gondol, nem tudja mi történet vele."

Hát az érdekes lenne, ha te a 57 éves bácsi apukája lennél 28 éves nő létedre.

Amugy több embernek szerintem megfordul a fejében, hogy X-be beleszerettél, X csúnyán visszautasított, és most bosszúból az apukájával kezdenél kapcsolatot. Ha az itt lévők többsége nem is, de X tuti biztos ezt fogja gondolni.

Nem csak magadat teszed tönkre, de egy család életét is. Pláne, hogy tulajdonképpen csak érdekkapcsolatot akartál az elején, de szerintem most is ott az érdek.

A korkülönbség egy dolog, de ez amit leírtál ez azért khm hát egy felelősségteljesen gondolkodó nő inkább kimarad az ilyesmiből.

Az 57 éves uriember hogy érezhet irántad mély érzelmeket miközben nem is ismer? Ha ismerne, és tudná, hogy érdekből kezdted, vajon ugyanúg yérezne irántad mélyen?

Egy értelmes nő ezeken elgondolkodik, magába száll, és az ő érdekükben és a saját érdekében inkább nem kezd ebbe.

Ha belekezdesz és nem úgy alakul, tartozásod van, nekik pénzük, magyarán jöhet az, hogy vagy sakkban tart az érzés, hogy tartozol nekik és pénzük van, ha ki akarnál lépni a kapcsolatból, és az egész család becsülete és jó, akkor ezzel nem okoz akadályt neked, de mi van ha félreismerted őket, akkor a saját csapdádba esel bele, mert ugye te csak érdekkapcsolatot akartál.

2022. márc. 31. 09:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

* Kezdjük ott, hogy

* Hát az érdekes lenne, ha te az 57 éves bácsi apukája lennél 28 éves nő létedre.

* ha ismerne és tudná, hogy érdekből kezdted, vajon ugyanúgy érezne irántad mélyen?

*és az egész család becsületes és jó

2022. márc. 31. 09:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a korkülönbséget is elírtad, mert 29 év.

Amugy nagyon hasonlit a beszamolo egy régi sorozatra aminek a dallama így kezdődik, hogy:

Tü-tü-tü tü-tü-türü-tü-tü

Dallas stílusú

Nem a korkulonbseg miatt kéne aggodnod hanem amiatt hogy egyreszt tonkre teszed magad masreszt a csaladot. De X garantaltan azt fogja gondolni hogy bosszubol az apjat be akarod hálózni.

2022. márc. 31. 11:45
 15/17 A kérdező kommentje:
X - nek nem az apja, hanem a testvére.
2022. márc. 31. 16:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Szóval X a legfiatalabb testvér? És Y a fia vagy a testvére? :D

A lényegen nem változtat, akkor X azt fogja gondolni, hogy bosszúból be akarod hálózni a bátyját.

2022. márc. 31. 17:51
 17/17 A kérdező kommentje:

De nem bosszú!

Így alakult!

Alapból X miatt lett minden így.

X miatt dolgoztam többet, mert a munka volt az egyetlen gyógyír a lelkemnek.

Lelki beteggé tett X.

X küldött el!

2022. márc. 31. 19:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!