Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek? Akarhat valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek? Akarhat valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány 2 hónapja van a munkahelyen. Sokat szoktunk beszélgetni látszik hogy élvezzük egymás társaságát. Viszont azt mondta nem szeretne magánnak senkit sem. Viszont érdeklődik hogy mikor jövők legközelebb dolgozni stb.. (2 helyen dolgozom.) Egyszer elhívtam kajálni viszont nem úgy jöttek össze a dolgok ezért le kellet mondanom. Pedig munkaután jött volna fáradtan csak miattam. Mikor ketten vagyunk egyikünk sem akar haza menni nagyon élvezzük egymás társaságát. Meg is jegyezte többszőr is hogy nagyon jól érzi magát velem. A napokban tudta meg hogy nem vagyunk már együtt a volt barátnőmmel azt mondta teljesen máshogy tekint rám ezek után. Azt vettem észre nem zavarja ha megérintem vagy ha a combjára teszem a kezem. Még is van hogy elbizonytalanít...
2022. márc. 30. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen ennél több jelet hogy az istenben adhatna??? Hívd már el jesszuska...
2022. márc. 30. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha rajtad mulna kihalna az emberiseg.
2022. márc. 30. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak addig nem akart volna semmit, amíg van barátnőd.
2022. márc. 30. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit szeretnél még, széles terpeszt egy asztalon?

Nyilván zavarta, hogy barátnőd van!

2022. márc. 30. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nőt nem zavar az, hogy intim részeken simogatod, akkor ennél egyértelműbb jel nem nagyon kell. Gondolom, a kolléganőd nem az a rybanc típus, akinek mindegy, hogy ki és melyik testtáján fogdossa őt.
2022. márc. 30. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne, hogy rád van kattanva.

Nekem ha kell egy pasi, félkómásan is elmegyek vele a világ végére. Szerintem a csaj ugyanez a kategória.

Szóval, nincs mese, rá kell mozdulni, elhívni munkahelyen kívül egy kávéra és hajrá!!!... 😉😄😄😄

2022. márc. 30. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Elhivtad kajalni, benne volt...
2022. márc. 30. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!