Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves kapcsolatban, gyerekkel minden olyan mint régen, gyakori a szex is? Jó a kapcsolat?
Mennyiben más most, mondjuk 10-12 év kapcsolatban töltött idő után együtt?
Ugyanolyan gyakran van szeretkezés? Milyen a kapcsolat? Bensőséges, vagy inkább már távolodó a sok hétköznapi feladat miatt?
Kedves 12. Nyugodj meg, van.
Egyszerűen állandó panaszkodást hallok kollégáktól és érdekel, hogy mi az ok. De ha tudnál olvasi, leirtam .
Nekem ennyi idő után is teljesen jó minden. Nem tartom magamban, ha problémám van, hanem elmondom. Ő is. Vitatkozunk/megbeszéljük őket és megoldjuk. Szex változó. Heti 6-7 szokott lenni. Régen is ennyi volt.
A kapcsolat meg nem laposodott el szerintem. Egymást nem bántjuk meg. Engem nem lehet. Én meg nem vagyok agresszív bántalmazó fajta.
Szia.
Mi 12,5 éve vagyunk együtt, 11 éve hàzasok is. A kapcsolatunk szoros, erős, mély szerelmen és szenvedélyen alapul, mindig is ilyen volt. A szex sem lett kevesebb, heti 5-6 alkalom szokott lenni, ennyi volt a kezdetektől. Mindig számíthatunk egymásra minden helyzetben.
Pl Pont mára vett ki a párom is csak azért egy szabadnapot, hogy elkísérjen ügyet intézni és ne kelljen egyedül mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!