Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire volt korrekt a parom reszerol?

Figyelt kérdés
A paromnak es a testverenek van 2 kisebb vallalkozasa. A nyitaskor es utana is rengeteget segitettem nekik (sot napi szinten segitek a paromnak takaritani estenkent). Sose kertem tole egy forintot se, pedig volt, hogy a munkahelyemen szabit vettem ki, hogy tudjak segiteni nekik, illetve az elejen a hetvegeim is ezzel toltottem. Kozben megszunt a munkahelyem. Ok felajanlottak nekem egy munkat. Megallapodtunk. Vegul rajottem, hogy ez az a munka amit soha tobbet nem szeretnek csinalni. Korrekten elmondtam nekik, hogy inkabb a sajat teruletemen szeretnek maradni es abban tovabb dolgozni. (Hr-es es berszamfejto vagyok). Megertettek. Azonban fizetni egyaltalan nem ugy akarnak ahogy beszeltuk. Kb a felet akarjak odaadni, mint amiben megegyeztunk. Nagyon rosszul esett, ugyanis nem a penzrol van szo, hanem az elvisegrol. Konkretan heteket dolgotam a masik vallalkozasukban ingyen, most pedig amiben megallapodtunk abban ki sem akarnak fizetni. Elgondolkodtam, hogy ha ebben ilyen korrektek velem, kesobb mi lenne… van ertelme folytatni?
2022. márc. 30. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme folytatni. Ez üzlet. Összekeverik a kapcsolatot az üzlettel. Hagyd ott a fenébe.
2022. márc. 30. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt egyedül a párod a hibás, neki kellene teljes vállszélességgel kiállnia melletted. Még egy munkáltató - munkavállaló felállásban is tartják magukat az emberek a megállapodáshoz, nem hogy egy kapcsolatban! Elég erőteljesen ki vagy használva, ha ez így működik nálatok.
2022. márc. 30. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne hagyd!!!!
2022. márc. 30. 12:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van. Átb.sztak. Eleve nem kellett volna belemenned, hogy a pénz gy részét feketén fizetik. Az ilyen átb.szás a párod részéről pedig elfogadhatatlan. Segíteni sem kellet volna. Minek? Aztán majd jön az, hogy az csak az ő érdeme, neked semmi közöd hozzá.

Ha nincs gyerek, semmi, és én megfontolnám a szakítást. Nem tudnék bízni benne.

2022. márc. 30. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lol azért elég genyó a párod hogy még neked sem akarja a megállapodott összeget odaadni.

Mi lenne ha egy olyan dolgozna nekik aki nem rokon?!

Isten őrizz az ilyen emberektől!

2022. márc. 30. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Semmiképp ne hagyd, hogy kevesebbet fizessenek neked, de talán ennek nem kéne a kapcsolatotok rovására menni. Gondolom rajtad próbáltak spórolni, úgy voltak vele, hogy veled ezt megtehetik. Ülj le a pároddal és kérdezd meg hogy ezt mire kell vélni
2022. márc. 30. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy ha a saját párom nem hajlandó kifizetni a munkámat, az mindennek a legalja. Én szakítanék ezek után.

A párom vállalkozásába csak és kizárólag két esetben szállnék be segíteni: vagy közös kasszán vagyunk, ergo az én érdekem is, hogy jól menjen, vagy kifizet/kompenzál. Jó, nyilván kéthavonta egyszer segítek neki felkitakarítani az irodát, meg egyszer-kétszer lefűzök egy-egy papírt, de a párkapcsolat nem jelent ingyen munkát...

2022. márc. 30. 15:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!