Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt jól érzem szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt jól érzem szerintetek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de van egy nekem nagyon tabu pasi, akinek úgy érzem bejövök és alapvetően ő is tetszik nekem.

Minden egyes alkalommal, amikor meglát végigfut rajtam a tekintete. És amikor rám néz, olyan furát érzek. Fura, de jó érzés

Nem tudom megmondani, hogy ez pontosan milyen, de legutóbb 13 évesen éreztem ilyet egy osztálytársamon.

Nem vagyok szerelmes amúgy, de kb olyan érzéshez tudnám hasonlítani, mert tudom hogy ő sem semlegesen néz rám. Érzem amikor valaki semlegesen néz rám, de az övé nem az.

Férjnél vagyok, meg már voltak párkapcsolataim, de ott sem éreztem ilyet.

Egyébként tökre hasonló természet mint én, még a kajákban is ugyanazokat szereti. Szóval sok hasonlóságot véltem felfedezni benne.

Sokszor ugyanazt gondolja, mint én és még sorolhatnám… sok ilyen van.

Egyébként ez szerintem neki is feltűnt már valamennyire, mert tett már megjegyzést erre vonatkozóan: pl tudja, hogy rajta kívül csak én szeretem azt a “bizonyos dolgot”

Szerintetek ez mi lehet? Csak szimpla véletlen és maximum csak vágyakozás?

2022. márc. 30. 07:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelműen vágyakozás. Megpróbálod semlegesnek ábrázolni, közben végig az jön le, hogy mennyi közös van bennetek és mennyire passzoltok.
2022. márc. 30. 08:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert semlegesnek kellene lennunk egymassal
2022. márc. 30. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:
46%
ez jó, mert ha te szereted seggbe akkor ő is.
2022. márc. 30. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!