Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik pontokkal értesz egyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pontokkal értesz egyet?

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 29. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

Ha jól számoltam, olyan 15 pont akad a 97-ből, amelyekre azt tudom mondani, hogy nem légből kapottak, de inkább nem sorolom őket fel, mert késztetést éreznék, hogy hozzáfűzzem, melyik részükbe tudnék mégiscsak belekötni, és ennyi energiát nekem nem ér meg a téma.

A többire az alábbi dolgok valamelyike jellemző:

a) Tényszerűen (törvénycikkekkel, statisztikai adatokkal, egyéb hivatalos dokumentumokkal alátámaszthatóan) nem igaz.

b) Egy férfi számára nem tudok olyan kézzelfogható bizonyítékot hozni, amely meggyőzhetné őt, ha nem akar hinni nekem, de a saját bőrömön tapasztalom, hogy nem igaz.

c) A férfiakra éppen ugyanúgy igaz, mint a nőkre.

d) Csak egy norma, amely a férfiak eredendő fölényét hivatott ellensúlyozni, de mivel kvázi a férfiak jófejségén múlik, hogy tartják-e hozzá magukat, még ezzel együtt is ők vannak előnyben a nőkkel szemben (ld. 1. pont).

e) Csak látszólag kedvez kizárólag a nőknek, valójában vagy mindkét nem profitál belőle, vagy elsősorban a férfiak.

2022. márc. 29. 15:45
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

Kedvenc pontom:

"Igaz, hogy jóval több férfi hal meg prosztatarákban, mint nő mellrákban, mégis a mellrákkutatás és a többi női betegség sokkal több anyagi támogatást kap, mint a férfiak bajai."

:DDDDDDDDDD

Véletlenül se azért lehet ez, mert a nőknek a csapból is az folyik, hogy évente menjenek nőgyógyászhoz, sok férfi meg nemhogy nem ellenőrzi magát havi egyszer zuhanyzásnál, de még az ajánlott 40 év feletti 3 évente javallott szűrővizsgálatra se megy el.

( [link]

2022. márc. 29. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ez a kedvencem:

"Nyugodtan hisztizhetek, mint egy kétéves, attól nem leszek kevesebb."

Értitek... A lista írója beszél a hisztiről. Meghalok. :D

2022. márc. 29. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

"Ha részegen szexelek, akkor nemi erőszakot kiálthatok, mert a törvény szerint nem vagyok beleegyezésre alkalmas állapotban. De ha egy férfi van ilyen állapotban, az nem mentesíti semmi alól."

Tehát a cikk írója szerint tök oké, ha egy férfi megerőszakol egy nőt ittasan.

2022. márc. 29. 16:14
 15/16 anonim ***** válasza:
96%

"Vigyáznom kell az egészségemre, mert az jár nekem."

Kérek egy férfit, aki segít értelmezni ezt. Ti, férfiak nem érzitek úgy, hogy jogotok van vigyázni a saját egészségetekre?

2022. márc. 29. 16:15
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

Jesszus! Kb.ötvenvalamennyiig olvastam, de belefájdult a fejem. Életemben nem láttam még ennyi ostobaságot egyszerre összehányva.

Egyedül a 12.ponttal értek egyet. Nem fizetés, hanem kedvelés szerint választok munkát. Ennek az a következménye, hogy kevés pénzem van. Viszont van egy jó hírem, kedves kérdező. Ugyanezt te is megteheted, sőt, bármelyik férfi. Hajrá!

A második gondolatom pedig az volt, hogy hívjátok azokat a nőket, akik utálják az inceleket? Nem a férfiakat, hanem, csak az inceleket! Akik ehhez hasonló baromságokat gyártanak. Nyilván arra is van valami naaagyon frappáns név. Áruld el, használnám.😉Eddig is utáltam őket, de mostantól a gondolatuktól is hányok.🤮

2022. márc. 30. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!