Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ő a "TÖKÉLETES NŐ"?
Itt a Gyakorin a férfiak nyomják a dumát, hogy nekik művelt, okos, diplomás nő kell. Természetes szépséggel párosítva.
És a nők is mindig arcoskodnak, hogy ők milyen papírt szereztek.
Ezek alapján, ő lenne a NŐ? https://www.youtube.com/watch?v=4hiQAOdsdEo
Én is nő vagyok. Én nem szoktam arcolni azzal hogy van diplomám. Szerintem sokan ismeretlenül nem is gondolnák rólam. Max. Érettségizettnek hinnének vagy akinek nem vagyok szimpi az butanak gondol.
Akit meg linkeltél ő nem arcol. Nem az ő csatornája hanem az Elte egyik szakának a csatornája ahol többek között akkor szerinted pasik is es nok is idosek es fiatalok is arcolnak ott.
A tudas nem arcolas hanem kincs es tobb helyzetben óriási segítség. A gyk-n inkabb az megy hogy lenezitek azokat akik diplomasak vagy szakmai kerdesben ertekes valaszokat vagy életmento válaszokat is adnak. Olyankor megy a trolkodas a piros pacsi csak mert hogy mereszeltek valaszolni olyanok akik tényleg segitenenek es van EQ-juk az IQ mellett.
Szerencsetlen kerdezo meg nem latja a fatol az erdot.
Ez a szegyen hogy mivé lett a gyk. Pedig nem igy indult. A gyk lényege hogy tapasztalatokkal segitsek egymast az emberek. Tobben nem értik hogy miért alkotta ezt egy diplomas programozo ami nem kis munka, nem egy hét es nem egy soros program.Dinamikus oldalt alkotni nagy munka. Legalabb tisztelhetnek trolkodo emberek az o munkajat. Szerintetek neki milyen erzes latni hogy mive teszik az emberek ezt az oldalt?
De amugy ha a valo életben megkérdeznél diplomast is es szakmunkast is lényegesen kulonbozni fog az itteni konkluziodtol. Amugy en olvastam itt hogy diplomas orvosnak szakmunkas parja volt. Es ezt a gyk-n olvastam.
#19:
Még mindig vonzóbb, mint egy tipikus beszélgetés a lakótelepi harcos amazonok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!