Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell így viselkedni pasiknak?
Figyelt kérdés
Konkrétan nem vagyok csúnya, igényes és van eszem is. De amit konkrétan a környezetemben látok a korosztaly okban is és egy két idősebb pasinal mikor el megyünk egymás mellett konkrétan úgy el fordul mintha bántottam volna vagy ha rám néz el kapna a pestist. Ez valami divatot lett? Pl van két ilyen pasi a lépcsőházban is ha nem is fordul el úgy át néznek rajtam mint a huzat... Nem eszek embert. Mire jó ez? Köszönest meg hagyjuk is... N312022. márc. 27. 13:07
11/29 anonim 

válasza:

Ne essen rosszul. Valamilyen szinten ez egy önvédelmi mechanizmus is. Mert amúgy meg ha már kicsit is látják rajtad hogy szocializálódottabb vagy mint az átlag, mindig betalálnak a "jó emberek". Hajléktalanok, kéregetők, balhésok. Sajnos engem mindig betaláltak, biztos látszik az emberen, kihez tudnak odamenni kuncsorogni, és ki fogja őket levegőnek nézni. Ez a nagyvárosok hátránya, hogy nagyon sok lehetőség mellett iszonyat magányosnak, jelentéktelennek tudja érezni magát az ember, akkor is ha éjjel-nappal tömve vannak az utcák. Én ezért preferálom a nagyobb városokat, ami esetleg megyeszékhely, de mégsem akkora a veszélyfaktor, és megadja a kellemes szociális feelinget is.
12/29 A kérdező kommentje:
14 annyira primitív vagy és tényleg te osztod itt (is) az észt? Nem lenne ekkora szám a helyedben! :)
2022. márc. 27. 15:01
13/29 anonim 

válasza:

9-nek igaza van, nem a felnőtt párkapcsolatokhoz írtad volna ki a kérdést, ha nem úgy lenne, ahogy ő írta. Én még annyit tanácsolnék kérdező, hogy az őszinteségen ne sértődj meg, vagy ha mégis, ne kérd ki más emberek véleményét.
A stílusoddal komoly gondok vannak.
14/29 A kérdező kommentje:
16 ha nem tetszik valami mit keresel itt? Nemhiszem, hogy pisztolyt fogtak a fejéhez hogy kohogj ide nemde? Iq betyár vagy te is... Lapoztal volna ha annyira okos lennél mint aminek hiszed magad :)
2022. márc. 27. 15:07
15/29 anonim 

válasza:

Ugye nem veszed észre, hogy magadat járatod le? Te sértegetsz idegen embereket, mikor olyan sötét vagy, mint az éjszaka? És ez egyre jobban látszik....
16/29 anonim 

válasza:

16 vagyok, sztem normálisan válaszoltam, de te primitív vagy
17/29 A kérdező kommentje:
Nagyon... Tényleg ide jöttök kötözködni utána ha az ember szóvá méri tenni a nem tetszését meg nektek áll feljebb. És nektek az a stílus a normális?? Akkor gondok vannak nálatok és a való életben is ha így beszéltek... Sajnálom esküszöm a közvetlen kornyezetetket!!!!!
2022. márc. 27. 15:28
18/29 anonim 

válasza:

Miért kellett kitöröltetni hogy küldj be képet? Semmi rosszat nem írtam, de így látatlanban mit mondjon az ember? Semmi értelme a kérdésnek
19/29 anonim 

válasza:

Mert ilyen parasztok mostanság a legtöbb férfi. Ha nincs műszempillád, és póthajad, nem vagy fittnescsaj, akkor ilyenek. Pedig a legjobb korban vagy, és jól is nézhetsz ki.
20/29 anonim 

válasza:

Az előző vagyok. De a természetes nő nem kell nekik. Láttam a buszon tavaly nyáron egy csajt, természetes szép arca volt, nulla smink de szép volt. Senki nem nézett rá, mert nem volt egy műkörmös műszempillás liba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!