Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszenek az arab ferfiak?
Jarnatok arabbal?
17/L

Nem tisztelik a noket, az europai noket pedig kulonosen nem.
Nyujtod a kisujjad, kell az egesz kezed!
Sunyik es van egy jellegzetes budos testszaguk.

Nem igazán, sem külsőre, sem pedig a kultúra.
Eleve számomra necces más kultúrájú emberekkel ismerkedni, borzasztó sok a különbség, úgyhogy maradok a helybéli férfiaknál

Nekem nem jönnek be és akárhánnyal beszélgettem eddig, mindig hamar kiderült, hogy felszínes, követelőző és lenéző a stílusuk, és többnyire angolul is alig beszélnek (így meg hogy képzelik a folytatást?).
Nyilván vannak kivételek (ilyet is ismerek), de számomra alapvetően nem vonzóak se külsőleg, se belsőleg. A

Valamikor tini koromban, nagyjából annyi voltam mint te, talán 1-2 évvel fiatalabb, nem is emlékszem már, honnan, de összeszedtem pár arab chatpartnert. Kettőre emlékszem, az egyik valami sátánista gyerek volt, a másik meg egy jómódúbb paki. Utóbbival egyébként csak a szüleim miatt nem találkoztunk, bár lehet jobb is volt így (nem Mo.-n lakott egyik sem, hanem a szülőhazájukban).
Egyébként némelyik nagyon szívdöglesztően jól néz ki, de akkora neveltetésbeli, felfogásbeli, kulturális és vallási különbség lenne velük mindig, ami nemhogy nem áthidalható, de a legtöbb esetben egyenesen veszélyes. Akik már 2-3. generációsan pl. Mo.-n élnek, azoknak még lehet esély, de honi arabokkal jobb nem kezdeni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!