Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarnak még valamit az exek?
Figyelt kérdés
Két komoly kapcsolatom volt. Az egyik 10 év, az utolsó 7 év. Nem tartom magam jó nőnek, semmi különleges. Ezért furcsa számomra az, hogy mind két exemnek több barátnője volt utánam. Mindegyiknek teljesen az ellentétem. Nagyon vékony, barna bőrű, sötét hajú nők. Én molett, szőke, fehér bőrű vagyok. Mind két kapcsolnak én vetettem véget. Az elsőnél túl fiatalok voltunk, a másiknál meg kiderültek dolgok, amiket nem tudtam elfogadni.bde egyiknél sem volt harmadik személy. Az elsőtől van egy közös gyerekünk. Hajlok a jó viszonyra, szerencsére elég jók vagyunk. Sokszor vágta már a fejemhez, hogy én döntöttem így, még ma is együtt lennénk ha nem hagytam volna el. A másik exemmel is többször találkozunk, mert munka össze köt. Havi 2-3 alkalom. Van egy párom 6 éve és teljesen féltékeny rájuk. Hogy mindkettő vissza akar kapni. Mert hogy mindkettőnek más az ideálja, de mégis nálam ragadtak le valamiért évekre. Tehát valami van bennem ami megfogta őket és nem bírják elengedni. De így ilyen sok év után is ereznének valamit? Az első exem elég csúnyán beszél a páromról, meg féltékeny rá. De nem tudom, hogy csak azért, mert az "ő gyerekével " él, vagy miattam is. A másik exem meg túl bizalmasan viselkedik velem ha találkozunk. Ha valami gondom van a mostani párommal szóljak neki nyugodtan, vagy ha bármibe tud segíteni szóljak. Már unom az egészet és rogadt kellemetlen.2022. márc. 26. 20:20
1/4 anonim 

válasza:

Tuske vagy a szemukben, mert dobtad oket. Nosztalgiaszexnel tobbet ne varj toluk. Ennyitol mar ugy ereznek, hogy a csorba ki van koszorulve es lelepnek.
2/4 anonim 

válasza:

Miért hagyod, hogy az első exed csúnyán beszéljen a párodról és miért hagyod, hogy a második exed bizalmaskodjon veled?
Amúgy szerintem nem akarnak semmit tőled, akkor kicsit több jel lenne
3/4 A kérdező kommentje:
#1 légyszívesebben jó messzire költöznék, csak hogy beszabaduljak tőlük
#2 már mondtam neki nem egyszer, hogy én is tiszteletben tartom az ő párját, akkor ő is az enyémet. Nem érdekli...
2022. márc. 26. 20:59
4/4 anonim 

válasza:

Ez csak egosérelem.
Majd dobják őket a c.gók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!