Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, nem kellene egy közösséget alkotni?

1
Volt már minden…BLM, abortusz, LmBtQ stb. Az alapelv az, hogy a hátrányosan megkülönböztettek felhívják magukra a figyelmet.

De Ti nem vagytok hátrányosan megkülönböztetve. Millió előnytelen külsejű fizikai munkásnak, keveset kereső ápolónak, vendéglátósnak stb van párja. Tudom miről beszélek, a férjem kőműves, ismerem ezt a közeget. Még az alkesz segédmunkásnak, aki pár forintért besegít nekik és amilyen a hét hosszú nem fürdik(melegebb időben van egy szaga, mindenki kerüli), még neki is van nője, aki kaját hord neki meg mit tudom én.
Szóval bocsi, de nálatok más a baj...

Én támogatom az ötleted! Csináljatok egy ilyet és ne itt rinyáljatok minden nap! Oké? Köszi! :D
Amúgy értelemszerűen lusták vagytok mindenhez és féltek mindentől, szóval max. 10-en sétálnátok egy parkban. Vagy milyen menetre gondolsz? Te vagy az, aki még mindig lusta volt lemenni a kondiba, ugye?
7
Nem én 187 centi magas edző incel vagyok aki az arca miatt nem kap nőt, de tisztelet sem más emberektől úgy általában.
6
Nem csak ennyiről van szó ám. Az emberek mindenhonnan kitaszítanak, kiközösítenek. És szerintem más inceleket is, tehát nemhogy nincs barátnőjük de barátaik sem.
Ez azért brutál megkülönböztetés. És nagyjából ez van már 13-14 éves kortól.
Mond miért teszel úgy, mintha ez nem lenne valós. A szép emberek igenis kitaszítják a csúnyákat mindenhol, gúnyolódnak velük és hasonlók. Ez kortól független.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!