Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen miért nem írnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért nem írnak vissza a fiúk? 24/L

Figyelt kérdés
Még nem volt barátom, az internetes társkeresőket ajánlották mert félénk vagyok beszélgetést kezdeményezni nem merek élóben.Hiába matchaelünk és írok neki, hogy szeretnélek megismerni nem jön válasz. Teljesen átlagos srácokról van szó, én is átlagos lány vagyok. A legtöbb idő amennyit beszélgettem egy fiúval 1 hét volt.
2022. márc. 26. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
A férfiak szerint az atlagos nő igy néz ki, mint mondjuk a Palvin Barbi
2022. márc. 26. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Vagy a kérdező szerinti átlagos srác néz ki úgy, hogy minden második swipe-juk match lesz és válogathatnak a nők között. 😜

Én elengedtem az online társkeresést átlagnál jobb srácként, esélytelen. Próbálj meg inkább netes csoportokhoz csatlakozni akár facebook-on és nézegesd az eseményeket, hátha valamelyik szimpatikus és akkor ott lehet élőben. Ha kell, tudok még tanácsokat adni, végig szenvedtem sok félét. 😀

2022. márc. 26. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Most kinek mi az átlagos? Ha magad átlagosnak trtod az nem jó, mert akkor a valóság biztos egy szinttel lentebb van. Ha mások tartanak téged átlagosnak az meg, azért nem jó, mert átlagból rengeteg van. Tinder az tudod miről szól kb. 95%-ban.
2022. márc. 26. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet csak balszerencse.

Sokan nem feltétlenül azért vannak fent mert aktívan keresnek párt.

2022. márc. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!