Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelei vannak ha fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak ha fel a pasi a nőtől?

Figyelt kérdés

Hogy viselkedik ha a közelébe kerül a nő? Mik azok a 'mozdulatok' vagy viselkedési formák, de közben tetszik neki a csaj/nő?

Bocsánat ha kicsit kusza lett.

2022. márc. 26. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Egy pasi nem fél a nőtől! A málékat pedig nem ismerem…
2022. márc. 26. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok és onnan látnád rajtam, hogy soha többé nem látnál, nagy ívben elkerülnének. Más kérdés, hogy én nem tetszenék neked, így igazából észre se vennéd a különbséget :).
2022. márc. 26. 13:58
 3/11 A kérdező kommentje:

1 nem ez volt a kérdés... Ha nem tudod értelmezni mit keresel itt egyáltalán? (nem költői kérdés volt!!!)

2#koszonom! Ki tudnád fejteni meg kicsit?

2022. márc. 26. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
Te nagyon bunkó vagy kérdező! Ilyen nőtől nem félnek a férfiak, hanem messziről elkerülik őket! A kettő nem összekeverendő! Nem állnak veled szóba, vagy az első ilyen beszólás után faképnél hagynak. Esetleg megdugnak előtte.
2022. márc. 26. 14:20
 5/11 A kérdező kommentje:
4 én vagyok a bunkó? Meg tudod magyarázni miért is? Mert talán a hulyesegre nem tartok igényt és mertem szólni, hogy nem ez volt a kérdés? Te pedig irritaloan hülye vagy már boccs....!!! De szerintem ezt nem én mondom neked először se utoljára
2022. márc. 26. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Sokat nem tudom ezt cizellálni. Pl. COVID előtt még bejártam dolgozni, cég egy nagy irodaházban van. Legutóbb pl. volt egy lány akiről igazából én képzeltem azt, hogy tetszem neki :). Nem akartam kínos helyzetbe hozni magam, így pl. nem a legközelebbi konyhába jártam onnantól kezdve, ahol esetleg találkozhattam volna vele. Egyszer hazafele mentem és pont ott állt a liftnél ő is (ami amúgy a legközelebbi volt mindkettőknek), én ezt mikor észrevettem inkább továbbmentem egy távolabbi lifthez, hogy még csak véletlen se álljon elő kínos helyzet. Természetesen az alap, hogy nem néztem rá, bár egy nőre se nézek rá soha, ez így normális. Ilyenek. Ha esetleg elkerülhetetlen volt a helyzet, akkor pedig elővettem a telefonomat aztán inkább úgy csináltam mintha valami fontos e-mailt olvasnék... Ha ennél konkrétabb akármi kell, akkor kérdezz inkább.

2022. márc. 26. 14:32
 7/11 A kérdező kommentje:
6#koszonom szépen a normális segítséged! :)
2022. márc. 26. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
A stílusod miatt vagy bunkó! Ismeretlen embereket kioktatsz olyan módon, ahogyan azt egy nő nem teszi! Ha nem tetszik egy válasz, akkor görgess nyugodtan tovább. Éveken keresztül dolgoztam férfiakkal együtt, olyanokkal, akik nem kispályások voltak. Félni egyik sem félt a nőtől! Ezt a nők szeretik csak bemagyarázni. Idegileg labilis, szorongó férfinak a viselkedése érdekel? Akkor azt a kérdést lenne értelme feltenni.
2022. márc. 26. 14:43
 9/11 A kérdező kommentje:
8# mit keresel meg itt??? Nem tartották pisztolyt fejéhez, hogy gyere ide okoskodni nem?! Ha nem tetszett valami akkor okoska miért nem lapoztal? Most meg neked áll feljebb, hogy kapod az ívet és támadó a másikat mert annyira primitív és buta vagy közben játszod az agyad és te vagy itt a meg mondó embert, kioktatasod is nagyon megy.... Lapozz már mert már tényleg irritalsz!!! Te tipikusan az az ember vagy akit úgy kerülnek ez a viselkedéset miatt az emberek mint a mókus az erdő tüzet!!!! Na.. Puszi lapozz már!
2022. márc. 26. 14:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, ez nagyon nem nyert:))) de megyek szívesen, nem zavarlak tovább:) további sok sikert a férfiaknál! Most legalább már látják milyen vagy:)
2022. márc. 26. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!