Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendben van hogy sosem kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van hogy sosem kapok tole majuskosarat, ajandekot szulinapkor meg semmi?

Figyelt kérdés

Egy majusfat sem allitott nekem soha, majuskosarat sem hozott nekem , még egy viragot sem majus elsejen. Pedig a majusfanak igazan orultem volna még az elejen....

Valentin napkor nem csinalunk egyutt semmit, akkor se vesz egy, viragot sem nekem. Szulinap, nevnap semmi. Nem akarom mashoz hasonlitani magunkat, de mindenki kap ajandekot ilyen alkalmakkor csak en nem. Mas fiu elo tudja teremteni a penzt ra, ő nem? Olyan mintha nem is a szerelmem hanem a haverom lenne, mert kajak ezt erzem semmibe nem nez. Ezek alap dolgok lennenek szerintem. Tobb eves kapcsolat es egy viragot nem kaptam soha? Semmibe nem nez. De en vak szerelmesen ezeket eszre se vettem....

Sehova nem visz, semmit nem csinalunk csak doglunk. Kb mint ket haver.

Rendben vannak ezek a dolgok?

2022. márc. 25. 22:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Mi a fax az a májuskosár???
2022. márc. 25. 23:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 Egy feldíszített kosár tele virágokkal. Májusfa helyett adják.
2022. márc. 25. 23:53
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Májusfa helyett? 🤣🤣🤣

Láttál már májusfát? Az egy 10 méteres pózna, tetején egy kocsikerékkel, nem hiszem, hogy sokan örülnének neki, ha ajándékba kapnák, nehéz felvinni az emeletre... 😄

2022. márc. 26. 00:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy láttam már májusfát. Tudom mi az. És amerre én lakom, vagy-vagy alapon működiik. Vagy fa vagy kosár. Fát értelem szerűen kertes házaknál állítanak.
2022. márc. 26. 00:10
 15/22 anonim ***** válasza:

"Főtt kaja, tiszta ruha,"

Már miért lenne?

2022. márc. 26. 00:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Minek vagy vele?
2022. márc. 26. 00:45
 17/22 anonim ***** válasza:
40%
Mar erdemes volt feljonni gyakorira ma is tanultam valamit. Majuskosar beszaras.
2022. márc. 26. 01:32
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Amugy anyagias vagy. Ilyen csajtol a pasi helyeben menekulnek. Valoszinuleg neki nem tartozik az ajandek a szeretetnyelvei koze. De tudom ez nektek mar emelt szintu pszichologia, de esetleg beszelhetnetek rola.

[link]

2022. márc. 26. 01:34
 19/22 anonim ***** válasza:
29%
Miért hiszik a nők, hogy a pasinak kutya kötelessége minden szart megvenni nekik? A pasik sosem nyavalyognak, hogy a muffka nem vesz semmit sem ajándéknak. Am én se tudom mi az a májuskosár, pedig èn nő vagyok.
2022. márc. 26. 06:34
 20/22 anonim ***** válasza:
34%
Mondjuk ez bunkóság , ha tudom ennyire vágysz rá akkor egy másfél méteres karót odafűzök a földbe 2 szalaggal.
2022. márc. 26. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!