Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendben van hogy sosem kapok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van hogy sosem kapok tole majuskosarat, ajandekot szulinapkor meg semmi?

Figyelt kérdés

Egy majusfat sem allitott nekem soha, majuskosarat sem hozott nekem , még egy viragot sem majus elsejen. Pedig a majusfanak igazan orultem volna még az elejen....

Valentin napkor nem csinalunk egyutt semmit, akkor se vesz egy, viragot sem nekem. Szulinap, nevnap semmi. Nem akarom mashoz hasonlitani magunkat, de mindenki kap ajandekot ilyen alkalmakkor csak en nem. Mas fiu elo tudja teremteni a penzt ra, ő nem? Olyan mintha nem is a szerelmem hanem a haverom lenne, mert kajak ezt erzem semmibe nem nez. Ezek alap dolgok lennenek szerintem. Tobb eves kapcsolat es egy viragot nem kaptam soha? Semmibe nem nez. De en vak szerelmesen ezeket eszre se vettem....

Sehova nem visz, semmit nem csinalunk csak doglunk. Kb mint ket haver.

Rendben vannak ezek a dolgok?

2022. márc. 25. 22:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
27%

El kéne dönteni, hogy májuskosár, vagy Valentin nap, a kettő együtt kulturálisan összeegyeztethetetlen.

No!

2022. márc. 25. 22:40
 2/22 A kérdező kommentje:
Jezusom.
2022. márc. 25. 22:41
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nagy részének fingja sincs mi az a májuskosár, csak úgy szólok... nőként.
2022. márc. 25. 23:00
 4/22 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ezt már kiírtad, az akkor kapott válaszok miért nem felelnek meg?
2022. márc. 25. 23:10
 5/22 anonim ***** válasza:
47%

Kicsit anyagias vagy, nem gondolod?

Ez a májuskosár honnan jött? Csak a gyakorin olvastam, hogy egyáltalán létezik, aki komolyan ilyet ad.

Májusfa: azt nem egy ember állítja, hanem egy csapat srác összeáll, kimennek az erdőre, kivágják a fát, feldíszítik, aztán egy 20 centis gödröt kotornak a murvába a ház elé, hogy beleállítsák. Persze nagy titokban, csendben, szerintük. Valójában leginkább piálnak, és olyan nyerítést csapnak, amit a szomszéd utca is hall. Végigjárják a kiválasztott lányos házakat.

Senki se egyedül akciózik, már csak azért is, mert felállítani azért nem egyszerű.

Valentin nap: te mit adtál? Vagy te nem vagy szerelmes?

Születésnap és a többi: persze, évekig észre se vetted, hogy semmit se kapsz... Miért nem lehet tisztázni? Ahol annyit nem tudsz elmondani, hogy jól esne néha egy csokor virág, vagy hogy megbántott, amiért nem gondolt rád, az a kapcsolat tényleg nem ér egy kalap xart se.

De te miért nem szakítasz? Elvégre most vezetted le, hogy a pasid nem szeret. Viszlát, rácsukod az ajtót, aztán jön a következő jelentkező.

2022. márc. 25. 23:13
 6/22 anonim ***** válasza:
47%
Májusfát? Hol élsz te, ahol ilyent csinálnak? Már tavaly is ezen pörögtél. Biztos nincs sok nő az országban, aki május fát akar 2022-ben :D
2022. márc. 25. 23:13
 7/22 anonim ***** válasza:
71%
Szabolcsban akad. De én pl sose kaptam, a férjem azt se tudja mi az. Nem érdekelt, nem ebben mértem a kapcsolatunk minőségét. A kérdésed arról szól csak hogy te mit nem kapsz meg. És mit adsz? Ezen se ártana elgondolkodni.
2022. márc. 25. 23:23
 8/22 A kérdező kommentje:
Minek adjak ha o ferfi letere egy 10ft os cukrot nem vett nekem?
2022. márc. 25. 23:25
 9/22 anonim ***** válasza:
24%

De minek venne? Így is cumizod a farkát felakadt szemmel, más meg nem érdekli.

Legfeljebb duzzogsz egy napig. Ha nem figyel oda, akkor nem is olyan zavaró, hogy pampogsz. Főtt kaja, tiszta ruha, meleg pi.na van, miért kéne változtatnia?

2022. márc. 25. 23:30
 10/22 anonim ***** válasza:
25%
Komolyan a májusfán pörögsz márciusban? A férfiak nem úgy gondolkodnak, mint a nők és a májusfának manapság úgy sem az a lényege, mint régen.
2022. márc. 25. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!