Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El akarnám hagyni, de terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarnám hagyni, de terhes lettem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. 2,5 éve megismerkedtem egy 39 éves férfival. Elég magas beosztásban dolgozik, viszont rájöttem, hogy az ilyen körökben is jelen van a drog, perdig én nem is gondoltam volna. Mindig hozzá menekültem, mert nagyon szerettem, plusz nem akartam otthon lenni, mert a szüleim igaz nagyon jófejek de szigorúak velem. Az apám egy céget vezet és ismerik is egymást bizonyos körökből, de nem tudja, hogy vele voltam együtt.

Sokáig minden jól ment, de rájöttem, hogy amikor feszült a munkában akkor drogozik. Ez megijesztett, de aztán visszaédesgetett magához. Közben elkezdtem beadagolni neki, hogy jobb lenne ha nem lennénk már együtt vagy legalább szünetet tartanánk de ilyenkor mindig rohadt ideges lett, kiabált, és próbált még rövidebb pórázon tartani, plusz még többet drogozott ez miatt pluszban.

Egy kicsit hazajöttem a szüleimhez, eltölteni egy kevés időt itthon. 1 hete rájöttem, hogy valószínűleg terhes vagyok. 3 tesztet csináltam mindegyik pozitív, elmentem nőgyógyászhoz ő is azt mondta az vagyok.

Most mi legyen?

2022. márc. 25. 14:37
 21/93 A kérdező kommentje:

Nem vagyok roma ha ez számít valakinek.

Utolsó válszoló, azért voltam vele mert egy pár voltunk/vagyunk, és mert szerettem/szeretem talán még.

2022. márc. 25. 21:06
 22/93 A kérdező kommentje:

Ezt a drogos dolgot nem úgy kell elképzelni, hogy egy szakadt lepukkant drogos, aki éjjel nappal lövi magát. Egy teljesen jól szituált tiszta ember, és akkor csinálta ezt ha éjszakákba nyúlóan dolgozott, és nagy volt rajta a nyomás. Hozzávetőlegesen egy héten 2x mondjuk, és azt hiszem kokaint fogyasztott. Mondjuk én nem értek hozzá, nem is próbáltam ilyesmit soha, de fehér por volt, és mintha azt mondta volna, hogy kokain.

Tudom, hogy ez nagyon rossz így is, csak próbálom lefesteni, hogy el lehessen képzelni a helyzetet nagyvonalakban.

2022. márc. 25. 21:14
 23/93 A kérdező kommentje:

Próbáltam egyébként lebeszélni erről, de hiába.

Amikor felhoztam a témát, hogy töltsünk külön egy kis időt, akkor nagyon pipa lett pedig tiszta volt. Ha erre az idegállapotra még rá is drogozott, akkor pedig féltem.

2022. márc. 25. 21:17
 24/93 anonim ***** válasza:
97%
A kokain a legkisebb hibája
2022. márc. 25. 21:17
 25/93 anonim ***** válasza:
97%
Akarsz egy életen át felni tőle, egy kisgyerekkel a másik szobában?
2022. márc. 25. 21:18
 26/93 A kérdező kommentje:
Nem ütött meg soha, de természetesen nem akarok félni
2022. márc. 25. 21:19
 27/93 anonim ***** válasza:
89%

Hidd el én ezt ateltem kisgyerekkel

Szüleid támogatni fognak remélhetőleg és vigyáznak rád

Lehetsz velük őszinte? Meg fognak érteni?

2022. márc. 25. 21:28
 28/93 anonim ***** válasza:
92%
Kerdezo ! Nagyon fiatal vagy meg , ezert is tudott manipulalni es ravenni arra , hogy abba hagyd a fogamzasgatlot! En nem akarlak bantani de te tenyleg azt hiszed , hogy ha megszulod a gyereket akkor soman elenged , es beken fog hagyni?! Ha uj ferfival talakozol mindkettotoket majd zaklatni fog , a gyerekkel fog zsarolni , feljelentsessel ! Van rola fogalmad milyen eleted lesz?! En nem itellek el azert mert hittel neki ! Nem veletlenul nem all szoba vele a sajat korosztalya. Dw kerlek egy kicsit ulj le es gondold at , hogy mindent megfog tenni ez az ember , hogy rajtad bosszut alljon ! Milyen elete lesz annak a kisgyereknek?
2022. márc. 25. 21:34
 29/93 A kérdező kommentje:

A szüleim nagyon közel állnak hozzàm, főleg édesapám, viszont nagyon szigorúak is. Most gondolom furán hangzik, hogy ezt mondom, mert kérdezhetitek, hogy hogy történhetett ez meg ha ilyen szigorúak?! De ők egyrészt nem tudják, hogy kivel vagyok mert nem avattam be őket, mivel apu ismeri őt üzleti körökből, apu is üzletember magas beosztásban szintúgy; másrészt eddig velem soha semmi rossz nem történt, nem züllöttem, nem csináltam semmi rosszat soha.

Pont ezért óriásit fognak csalódni bennem ha elmondom, de vállalom, mivel én csináltam.

Nem fognak agyonütni de nagyon ki fognak akadni, apám gondolom ki akarja majd nyírni őt.

Hogy lehetek e velük őszinte nem tudom, de az leszek aztán majd kiderül.

Utolsóra reagálva, persze tudom, hogy nem fog békén hagyni, ráadásul meg is van hozzá az úgymond hatalma, hogy tönkretegyen, és értem amit mondasz.

Csak ez az abortusz dolog annyira durva, hogy még fel kellene dolgoznom. Szívem szerint megtartanám, mert olyan szép lenne, és már most ragaszkodok hozzá, de tényleg mi van ha a drog miatt nem lesz egészséges?

És tudom, hogy a párom vagy volt párom( nem tudom hogy nevezzem) mindent megtenne, hogy magához kössön minket.

Ha lenne rá megoldás, hogy békén hagyjon minket és tudnám, hogy minden rendben a babával akkor boldogan megtartanám, de sajnos ilyen opció nincs.

Arra is gondoltam, hogy megbeszélem vele hogy terhes vagyok, és ha nem változtat akkor nem engedem neki hogy lássa a kicsit, hátha jobb útra térne, de gondolom ez is hülyeség.

Sok stressz van rajtam egyszerre és nem tudok gondolkodni

2022. márc. 25. 22:05
 30/93 anonim válasza:
11%

Kérdező, szerintem ne vetesd el a babát! Érezni az írásodon, hogy szeretnéd megtartani. Őt nevelheted és megtaníthatod, hogy hogyan legyen jó ember, így veled lesz a párodból egy darab, de mégsem ő aki hát eléggé problémás.

Igenis csökkenhet az esélye a teherbeesésnek ha volt már abortuszod. Egy barátnőmnek ezért nincs gyermeke.

Szerintem te még szereted ezt a férfit, viszont beláttad, hogy nem jó amit csinál, plusz félsz is tőle.

Érdekes lehet szeretni valakit és félni tőle egyszerre, ilyet még nem éreztem.

Valahogy rá kéne venned, hogy tegye le a drogot és akkor maximum láthatja majd a gyerekét.

Én nem hinném, hogy a gyermeknek biztosan lenne baja a drogtól, persze lehet hogy igen, de azért erre nagyon kicsi az esély. Aki beitalozva fekszik le valakivel annak se lesz egyből beteg gyereke. Ezek a szerek kimennek a véráramból és genetikailag nem hinném, hogy átmennek egy spermával .

Van rá esély, de kicsi.

Én a helyedben megtartanám, a pasival meg elbeszélgetnék, és ha nem hajlandó változni akkor kizárnám, de akkor is lenne egy csodás gyermeked.

2022. márc. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!