Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aruka kérdése:

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

A párom anyukájánál rákot diagnosztizáltak.

Eddig veseelégtelenséggel kezelték, de folyamatosan romlott az állapota,nem tudott nyelni, sem beszélni rendesen, így derült ki, hogy daganata van.

A párom az elejétől kezdve labilis, és nehezen kezelhető volt, halálvágyát hangoztatta, és azt, milyen nehézségeken ment át az élete során.

Most méginkább megzuhant, miután megkaptuk ezt a szörnyű hírt..

Mit tegyek, ha a kapcsolatunk is labilis, a párom lemondana magáról, anyukája kórházban,én meg próbálom élni a mindennapjaimat amellett, hogy igyekszem támogatni őt, de félek, hogy erre én is rá fogok menni?

Eddig a 20év korkülönbség miatt, a fiú depressziója miatt, azért, mert megszokta,hogy egyedül van, vagy mert eltolt magától, vagy veszekedtünk, vagy egyéb okokból nem lehettünk igazán kapcsolatban, most pedig a kétségbeesés, a félelem, és ez a nagyon nehéz helyzet nyomja rá a bélyeget arra, ami igazán el sem kezdődhetett, alakulhatott köztünk.

Miért hiányzik, és miért lenne ilyen nehéz elhagynom őt?

Meddig menjek el? Félek a boldogtalanságtól.. olyan nagyon sokat voltam boldogtalan, és most kezdtem el kiegyensúlyozottá válni..

Elég erős vagyok ehhez? Lehetünk mi még boldogok együtt a távoli jövőben?

Jó volt kiírni.. köszi, ha elolvastad.

22/L

2022. márc. 24. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:

22 éves vagy. Jól értem h a pasid 20+ evvel idisebb nalad? Mit vartal megis?! Ebbe a korba már minden gond is jelentkezik. Neked a gondtalan fiatal szabad eleted kene élni, mint Minden NORMÁLIS 22 éves, rövid az élet és visszasirod meg ezt az idoszakot!

Hagyd el a párod, keress korodbeli pasit, meg persze munkát is ne fuggj masoktól!!

2022. márc. 24. 18:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Van munkám, nem eltartós viszonyban vagyunk. :D

Nem tudom csak úgy elhagyni a sok gond ellenére sem.

Az élet tényleg rövid, és ki szeretném használni..de valami visszahúz.

Nem a lelkiismeretem.. ő azt mondta, elengedne, hogy éljem az életem

2022. márc. 24. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Most igazából szakítani akarsz?

"vagy mert eltolt magától, vagy veszekedtünk, vagy egyéb okokból nem lehettünk igazán kapcsolatban"

Támogasd a lelkét, de ne kösd le magad vele.

Ő is elenged.

2022. márc. 24. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
42éves férfi már nem fiú, csak szólok. Nem a korkülönbség a legnagyobb gond, hanem, hogy az úriember alkalmatlan kapcsolatra. Nem véletlenül téged talált meg, a saját korosztálya már nem bohóckodna vele. Anyukájáról meg nem vált le, nem is fog már. Sajnálatos, hogy beteg az anyukája, de ha ő 40fölötti, az anyukája se lehet nagyon fiatal. Ne értsd félre, pl.ha hatvanas, bőven élhetne még, de bármennyire szomorú ebben a korban az ember szülei már betegeskednek, majd meghalnak, kinek mennyi idő adatott. Az az élet rendje, hogy a szülő előbb megy el, mint a gyereke. El kell tudni fogadni, nem "lemondani magáról", és fiatal lány életét is tönkretenni. Te döntesz, hogy kell-e ez neked, de ha igen, később nagyon fogod bánni és rossz kifogás, hogy "muszáj volt". Nem muszáj. Amíg nincs gyereked, te egyedül magadért vagy felelős.
2022. márc. 24. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Szakítanod kéne. Ez az egész úgy rossz, ahogy van.
2022. márc. 24. 21:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Talán a remény tart mellette.

Mint ahogy eddig is..

Talán lehetünk még boldogok, talán lehet még jó a kapcsolatunk..

Igyekszem felelősséget vállalni magamért, és tudom, hogy őt nem menthetem meg saját magától..

Nem azért vagyok mellette, mert félek a magánytól, vagy mert sajnálom őt..bár érzem, hogy magára van utalva, de ez csak nem befolyásol annyira, hogy belehajtsam a fejem valamibe, ami nekem nem ad semmi pozitív dolgot.

Magam sem értem, miért ragaszkodom így hozzá.

Miért hiányzik, miért akarok hozzábújni..

Nem most kéne döntenem afelől, hogy mi legyen köztünk.. nem is igazán tud engem figyelembe venni, valahol meg mégis azt érzem, hogy ad a véleményemre, a szavaimra.

Nem tudom teljesen beleadni magam a kapcsolatba, mert nem tudja befogadni.

El tudnám engedni, ha úgy érezném, ez az, amit tényleg akarok.. de most még nem tisztult le bennem ez a kérdés..

Köszönöm a válaszokat, megértem, hogy miért az a véleményetek, ami..

2022. márc. 25. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!