Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom rosszlanyokat néz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rosszlanyokat néz. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Megnyitotta előttem a böngészőt este és a rosszlanyok oldala ugrott be. Úgy csináltam mint aki semmit nem vett észre, nem szóltam érte. Szerintetek?
2022. márc. 24. 11:11
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%
Őt kérdezd.Majd kuka.
2022. márc. 24. 11:13
 2/38 nemaRendőrség ***** válasza:
47%
Szerintem brutálisan rossz lehet a szexuális életetek. Valamin változtatni kell
2022. márc. 24. 11:13
 3/38 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes ízlése van. Évek óta már csak kolompárok vannak rajta.
2022. márc. 24. 11:14
 4/38 anonim ***** válasza:
82%

Ösztönlény; ezen nem tudsz változtatni, és megalázó számodra egyáltalán próbálkozni.

Ha meg valami baja van, akkor azt egy normál felnőtt ember képes megmondani (#2) és nem neked kell tyúkanyóként kiédesgetni belőle, hogy mi nem tetszik neki.

Még ha tényleg "brutálisan rossz is a szexuális életetek", hidd el hogy nem kell neked olyan aki felnőttként képtelen kommunikálni, és az első gondolata, hogy prostioldalakat nézeget.

2022. márc. 24. 11:24
 5/38 anonim ***** válasza:
97%
Ezt tisztázd vele. Alapvetően én is egyből rávágnám, hogy ez szakító indok, de nemrég egy filmet kerestem online, mert nem volt fenn nCoron, és had ne részletezzem milyen hirdetések voltak ott :D amiket amúgy meg se kellett nyomják, maguktól megnyíltak új ablakba ha el akartam indítani a filmet
2022. márc. 24. 11:32
 6/38 anonim ***** válasza:
50%
Azért mert egy böngésző megnyilt már egyből kuka? Tehát csak abszolút puszta kiváncsiságból sem nézhet rá az ember?
2022. márc. 24. 11:45
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Mire kíváncsi?
2022. márc. 24. 11:51
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért hallgattál, mint szar a gazban?

Lehet semmi célja nem volt vele, de ott lett volna az alkalom megtudni, kérdezz rá ma!

2022. márc. 24. 11:52
 9/38 A kérdező kommentje:

Nem rossz a szexuális életünk, mindennap van szex köztünk szex a piros napokon kívül.. de akkor is mindig kielégítem orálisan...

Állandóan kérdezem hogy van valami ami miatt nem jó esetleg velem az ágyba, vagy esetleg van valami ami nem tetszik rajtam? De mindig azt mondja hogy minden jó, jó vagyok neki. (együtt élünk) figyelek a külsőmre is hogy nehogy kiabranduljon belőlem stb..

Ezért nem értem mi szükség van ezekre..

2022. márc. 24. 11:57
 10/38 A kérdező kommentje:
A gond az kedves #5 válaszoló hogy nem voltunk itthon, dolgoztunk mindketten úgyhogy nem hiszem film miatt ugrott volna fel.
2022. márc. 24. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!