Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany eves korodban csokoloztal eloszor?
Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 11:34
11/59 anonim válasza:
14 v 15, nem emléxem már. :)
Azért 24 évesen először csókolózni kicsit fura. :D
12/59 anonim válasza:
21.
Miért lenne fura? Egész addig nem volt egy olyan lány se, akivel össze akartam, és akivel össze is lehetett volna jönni. Jó ideig egyfajta természeti törvénynek tűnt, hogy akit én kiszemelek magamnak, az már foglalt. Aki meg szabad, azzal vagy nem volt közös témánk, vagy egyszerűen nem jött be, legfeljebb csak barátként.
21 évesen futottam bele az első olyanba, aki szabad is volt, be is jött, és gyakorlatilag csak közös témáink voltak. Sajnos néha megesik, hogy így jön ki a lépés.
14/59 anonim válasza:
12 voltam, hatodikos, és egy 14 éves végzős nyolcadikossal csókolóztam először. Istenem de gyönyörű volt...jó kicsit nosztalgiázni.
16/59 anonim válasza:
13!első nagy szerelem.persze pár hónap alatt vége lett!
17/59 anonim válasza:
15 voltam, picit vicces volt :D de szivesen emlekszek vissza ra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!