Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi kiégett, frusztrált ember?
Nemrég volt egy kérdés ahol a kérdező azt kérdezte hogy miért nem akar minden nő párkapcsolatot. Nagyon sok indok és komment jött, majd a kérdező elkezdett vádaskodni hogy mindenki milyen frusztrált mert nem ért vele egyet, miszerint legyen minden nő kapcsolatban ha akar ha nem. Bármik jöttek és bárhogy indokolták a válaszokat, a kérdező folyamatosan ezt a frusztrált szót dobta be.
Kicsit emlékeztetsz rá.
Mert ez egy ilyen rovat.
Frusztrált nők, és frusztrált pasik rovata.
Aki aktívan ír ide, az nem boldog az életében. Azért jött ide, mert nincsenek rendben a dolgai, és itt adja ki a gőzt.
7/7 A Kettőt én sem együtt gondoltam, különálló tényként kezelem a két kommentet.
Szerintem is jó vitázni, ha vannak indokok, rendes magyarázat stb. De mikor valaki csak támad és veszekedik, az megint más.
Az a baj, hogy ebben a rovatban nem lehet normálisan vitázni, mert itt csak a sárdobálás van.
Valaki bejön ide ritkán, az érthető. Bár ha kiegyensúlyozott élete van, menekül innen.
Tehát aki aktívan itt vitázik, az csak a gőzt akarja kiengendi. Vitázni csak értelmes emberekkel lehet, a "Felnőtt párkapcsolatok" lakói meg nem igazán azok, hanem kiégett, megkeseredett emberek, akik halmozzák az érvelési hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!