Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit nézel meg egy lányon ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit nézel meg egy lányon ha nem a fenekét, és a mellét?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de azóta hátha vannak újabb válaszadók is.

Szóval az érdekelne, hogy ha a fent említett két adottságot nem lehet mondani akkor mi az amit külsőleg megnézel?

Illetve azon belül minek kell "megfelelnie"?

Például én a fogait nézem meg, fontos hogy szépek legyenek, lehetőleg egyenes és nem utolsó sorban legyen megmosva.

Az első fognál a minimális "nyári szünet" bejön, amennyiben a többi foga szép.

Ezen kívül a körmeit nézem meg, itt csak annyi számít, hogy szépek legyenek, nem rágott, beszakadt, koszos, és meglegyen mind :D (alkalom adtán a lábkörmét is megnézem, kifejezetten undorítónak tartom ha hiányzik valamelyik, de természetesen ez nem kizáró ok)

Ne kérdezzétek miért, én sem tudom.

Utóbbira nem gerjedek, tehát nincs lábfétisem, csak egyszeri ellenőrzést tartok :D

Ha kezét/lábát/hasát vagy valami tágabb fogalmat ír valaki akkor érdekelne, hogy azon belül mit nézel meg, minek kell megfelelnie és ha van miértje az is érdekes lehet.

Alapvetően mások válaszaira lennék kíváncsi, hátha vannak érdekes válaszok.

2022. márc. 20. 20:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem látszik, ha igényes és ápolt az összképen is, nekem ez a fontos. A kezét én is megnézem, a gesztusait.

Illetve a szeme, a tekintete az amivel meg tud fogni egy nő. Hiába bomba külsőre és tetszik a külseje, ha rám néz és az ég világon nem vált ki belőlem semmit.

Olyan már volt, hogy még fel se dolgoztam a külsejét és bele néztem a szemébe és bumm, kb leolvadtam a székből. Egy szabálytalan arcú, helyes lány volt, nem a bombanő kategória, de engem totálisan megfogott.

2022. márc. 20. 20:44
 12/28 anonim ***** válasza:
42%

"Egy szabálytalan arcú, helyes lány volt, nem a bombanő kategória, de engem totálisan megfogott."

Valamit magyarázz el, kérlek. Ha totálisan megfogott, akkor neked nem lett bombanő? Nem lett "10-es" azonnal?

2022. márc. 20. 20:48
 13/28 anonim ***** válasza:
21%

7. vagyok.

"Olyan már volt, hogy még fel se dolgoztam a külsejét és bele néztem a szemébe és bumm, kb leolvadtam a székből."

Ezzel pont így vagyok én is. Van az a smink nélküli női arc, amikor semmi más nem számít. Ezért az arc az első.

2022. márc. 20. 20:50
 14/28 A kérdező kommentje:

De hát nem lehettek ennyire soviniszták, ha csúnya az arca azon nem tud változtatni.

Bezzeg én szemétláda megnézem a fogait, hogy nem e rohadnak, és mekkora szemét vagyok, mert nem értem meg hogy miért nem csináltatta meg ingyen 18 éves kora előtt, vagy miért nem szán rá 1 milliót, miközben minden más szarra ötször annyit költ.

2022. márc. 20. 20:53
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Nyugodj már meg, akkor ne a gettóba menj ismerkedni.
2022. márc. 20. 20:54
 16/28 A kérdező kommentje:
Abszolút nyugodt vagyok :) De a gettóban élő lányoknak is ugyan annyi esélyt kell adni az ismerkedésre, miért vagy ilyen kirekesztő másokkal szemben?
2022. márc. 20. 20:56
 17/28 anonim ***** válasza:
46%

Én alapból is az arcot nézem meg elsőnek. Úgy konkrétan nem tudnám megmondani, hogy mi az ami tetszik, mert úgy együtt az egész ad egy képet. Ha nincs rajta valami, ami annyira groteszk, akkor igazából 80%-ban nekem arcra bejönnek a lányok. Ja meg ilyenkor nézem a hajat is, aminél ha vállnál hosszabb az nagyon bejön, ha meg még barna színű a haj, akkor pláne.

Utána a ruhát nézem meg, mert kíváncsi vagyok mennyire igényes. Cipő tiszta-e (mármint úgy korral, szóval nem agyonkopott, foltos, stb), meg úgy gyakran figyelem ki mennyire divatol, mert az nem nagyon az én saram, nem is szeretem, ha valakin csak márkás, divatos cuccok vannak.

Nagyjából ennyi nálam

2022. márc. 20. 20:58
 18/28 anonim ***** válasza:
71%

"De a gettóban élő lányoknak is ugyan annyi esélyt kell adni az ismerkedésre, miért vagy ilyen kirekesztő másokkal szemben?"

Neked kéne kirekesztőnek lenni velük, ha számítanak a fogak.

2022. márc. 20. 20:59
 19/28 anonim ***** válasza:
38%
Annyira kíváncsi lennék, hogy aki így rá van kattanva a fogtémára meg úgy alapvetően az ápoltságra, az milyen körökben mozog és hol ismerkedik, ahol nem divat az alapvető higiénia meg a fogmosás. Borsodi zsákfaluban még el tudom képzelni, de dolgoztam például Tesco szupermarketben diákként, és a női dolgozók még ott is mind csinosak voltak, szép fogakkal, frizurával, sminkkel, körmökkel, mindig illatosan. Diplomás barátnőimről meg kb. azt nem tudnám elképzelni, hogy lepattogzott körömlakkal és nem tökéletes sminkkel elmennének randizni, nemám büdös szájjal vagy koszos körmökkel...
2022. márc. 20. 21:00
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy mit kötsz bele a megfogalmazásba. Szerintem az a bombanő, akinek a külseje nagyon sok férfit megmozgat, a szexideál így általánosságban, mint Marilyn Monroe volt.

Mellesleg én nem osztályozom a nőket, vagy tetszik vagy nem és akkor nem is állok le vele.

Az arc az egy dolog, ém a szeméről beszéltem, az sminkkel és anélkül is ugyanolyan. Sok szép nő van, akivel nem tudnék mit kezdeni, ha semmit nem vált ki belőlem a tekintet. Nem zavar, ha sminkel valaki.

2022. márc. 20. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!