Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom exe letiltott instagra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom exe letiltott instagramon, vajon miért?

Figyelt kérdés
Nem szoktam nagyon nézegetni, nem is ismerem személyesen, csak korábban sokszor feldobta az alkalmazás, aztán már egy ideje nem, így feltűnt, hogy le vagyok tiltva. Ennek mi értelme lehet? :D
2022. márc. 15. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Titokban kamatyolnak.
2022. márc. 15. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az élet nagy problémái.

Kérdezd meg tőle. Nála jobban senki sem fogja tudni a valódi okot.

2022. márc. 15. 09:38
 3/5 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Gondolom te is feljöttél neki, nem kíváncsi rád, így tiltott
2022. márc. 15. 09:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet neki is feldobott téged és szintén nem kíváncsi rád.

Irritáló az instagram algoritmusa. Ha százszor be is zárom, hogy leszarom melyik facebookos ismerősöm van fent, úgyis visszahozza ugyanazokat.

2022. márc. 15. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Én sem örülnék, ha folyton az exem új nőjét dobálná fel az Insta. Nem akarnám naponta látni.

Ne láss bele többet te se

2022. márc. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!