Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az átlagos kinézetű lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos kinézetű lányok jobban igénylik hogy a párjuk helyes, jóképű legyen?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy átlagban a szép nők azok akik inkább átlagos külsővel rendelkező férfiakkal vannak, és inkább az átlagos, kevésbé nőknek fontosabb hogy a pasi helyes legyen.

Lehet azért mert a szép nőknek nincs hiányuk ebből mivel ők eleve szépek, amíg a kevésbé csinos lányoknak hiányuk van belőle, és ezzel akarják pótolni?

Lányok nálatok hogy szokott ez lenni?

2022. márc. 13. 11:53
1 2
 11/20 anonim válasza:
89%
Szerintem mindenkinek fontos a kulso hiszen az az elso bemyomas! Aki azt mondja, hogy neki a kulso nem szamit az konkretan hazudik!!! Mindenki olyan part szeretne maga melle aki neki elnyeri a tetszeset! Lehet az a Te szemedbe csunya vagy atlagos az o szemebe tokeletes!
2022. márc. 13. 14:11
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
11. Így van! Egyik nőnek helyes vagy másnak meg csúnya. Viszont megfoghat sok dolog a másikban.Magunkat jóval tökéletlenebbnek látunk mint egy idegen minket.
2022. márc. 13. 14:16
 13/20 anonim ***** válasza:

#11: Szia másik szerencsecsomag! Örülök, hogy válaszoltál!

Na, miután jöttél az arany középúttal, amivel egyetértek és ami jellemző is a legtöbb emberre, miért pont engem találtál be? Miért nem azt az illetőt, aki a férfiakra húzta rá az egyik szélsőséget? Ja, hogy neki nőként ezt szabad és cuki, de én, aki férfiként mást merek írni, már gonosz és csúnya férfi vagyok? :O Mesélj, kérlek, miért ilyen nyomorult kettős mércét toltok?

2022. márc. 13. 14:23
 14/20 anonim válasza:

Alapjaraton nem vagyok szerencsecsomag! A masik fele pedig egy alltalanossahot irtam le ahogy en latom es tapasztaltam! Nem veled kotozkodom hanem a kerdezonek reagaltam a kerdesere!

Ui: sajat velemeny volt nem kotozkodes!

2022. márc. 13. 14:34
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
#14: Bocsi, nem neked szántam, hanem a #10-esnek. Nem tudom, hogy töröltek e választ, vagy én néztem be. Amit írtál, azzal egyetértek, zöldet is nyomtam rá.
2022. márc. 13. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy nem mindenkinek van ám egyenízlése.
2022. márc. 13. 20:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Én "átlagos" kinézetű nő vagyok, de még sohasem voltam szerelmes olyan férfiba, aki "sármos" külsejű lett volna.

Na most ez elég hülyén lett megfogalmazva, de a lényeg, hogy soha egyik férfi sem a külsejével nyert meg.

Sajnos nincs olyan férfi, aki egy okádék jellemet kompenzálni tudna a csodálatos megjelenésével.

Amúgy én hetero nőként az utcán, buszon stb mindig inkább a nőket szoktam megnézni. Az idegenekre nyálcsorgatást meghagyom az éretlen pasiknak, csinálják csak ők.

2022. márc. 13. 22:41
 18/20 anonim ***** válasza:
#17: Jajj, kis cuki. Hat nem tudtad, hogy itt egy not sem a kulso fog meg es mindenki atlagos vagy ronda pasikba szerelmes? :D
2022. márc. 13. 23:08
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 azért beléd nem lennék. Mint írtam is fentebb a 17-es válaszban, ha gáz a belsőd, akkor tökmindegy, hogy nézel ki.
2022. márc. 14. 16:30
 20/20 anonim ***** válasza:
19. A valóságban senki sem ilyen indulatos.
2022. márc. 14. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!