Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ha valaki Facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha valaki Facebook Messengeren szívezi az üzeneteimet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha rá megyek egy üzenetre ott van olyan,hogy reagálás válasz vagy továbbiak. Egy fiatal lánnyal szoktam néha beszélgetni és 2 üzenetemre is szívvel reagált. Ez mit jelenthet? A 2. üzenet amire szívvel reagált az az volt,hogy Na itt is vagyok. Elolvasta és rögtön szívezte.

2022. márc. 8. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te kérdező, most ránk akarsz hivatkozni, hogy de hát mi azt mondtuk, hogy végletesen beléd van esve, ha a következő párbeszédben randevút kérsz tőle?
2022. márc. 10. 14:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkire se hivatkozni. Csak nem tudtam eldönteni,hogy miért szívezte azokat az üzeneteimet.
2022. márc. 10. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez csak egy like, leokézás.

És akkor is szoktam szívecskét írni, mint már valaki említette, mikor nincs kedvem bővebben válaszolni, de megbántani sem akarom.

A te konkrét esetedben meg simán azt jelenthette, hogy "örülök neki", mármint, hogy túl vagy rajta.

2022. márc. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!