Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nagyon benéztem?
Ahol lakom, mostanában feltűnt egy új arc, de főként azáltal hogy 1-2 hete nézegetett, az azért feltűnik az embernek:D
Plusz amikor meglátott az utcába akkor párszor “mókolt” az autónál lassabban:D
Sokszor összefutunk, de nem az én lépcsőházamban lakik, így távolról érintkezünk.
Múltkor egy időben értünk haza, én az nap sikeresen elhagytam a rajtam lévő gyűrűt miközben cipekedtem a szomszéd néninek.
Ma láttam, és rákérdeztem( előtte sose beszéltünk csak nézett) hogy “
Szia bocsi, de múltkor leeshetett a gyűrűm, láttad esetleg?”
Tök kedves volt, mondta hogy nemrég költözött ide, nem ismer senkit,(mert mondtak hogy rajta kívül sajnos két embert ismerek látásból) és sajnos nem látta, ha látja azonnal szól ott helyben.
Aztán kb még váltottunk pár mondatot és elköszöntünk.
Ha esetleg azért nézett volna mert tetszem neki, kapva az alkalmon elkéri a nevemet vagy bármi?
Reménykedtem benne hogy sor kerül erre, és az ékszerem pont jó indok volt hogy beszéljünk:D
Basszus erre nem is gondoltam!:D
De most honnan tudná akkor hogy mégsem? 😌
Köszi! Az a baj hogy az feltűnő lenne hiszen azóta eltűnt nyílván sajnos:(
Reménykedem hogy rákérdez ha lát!:D
Oh,sztm igen,egy normális,segítőkész srác lehet,de kizártnak tartom,hogy akart tőled bármit is.
Szerintem beszélgess vele,ha bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!