Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ragaszkodik hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodik hozzám ennyire? Férfi nő barátság.

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő. A legjobb barátom férfi. Az utóbbi időben nagyon rosszra fordult az élete. Elvesztette a munkahelyét, alig volt pénze. Én és pár barátunk segítettünk neki talpra állni. Viszont ő durván elkezdett inni, én ezt nem tudom tolerálni. Rajtam kívül még két barátja van, egy másik nő és egy férfi. Őket régebb óta ismeri. Viszont szinte reggeltől estig velem akar beszélgetni és gyakran találkozni. Én már többször mondtam neki, hogy nem szeretnék vele semmilyen kapcsolatot, viszont úgy érzem, hogy rám telepszik. Nagyon zűrös az élete. A szarban nem akartam cserben hagyni, de mostmár van állása, pénze, viszont ez a napi ivászat nagyon taszító.

Mit tegyek, vagy miért van ennyire rámkattanva?

2022. márc. 8. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is ívott szerintem, a rendszeresség meg annyit jelent hogy nem képes megoldani bizonyos problémákat önmagában.
2022. márc. 8. 11:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudok rajta segíteni, önmagával kellene megbékélnie.

Családjával nem tartja a kapcsolatot, párkapcsolata nincs.

2022. márc. 8. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
1-es vagyok. Nyilván könnyebb neki egy ismerős nőnél próbálkoznia mint te , mint sem kitegye magát az ismeretlennek. A baj az ilyen férfiakkal , bármilyen lelki sérelem éri majd az életben a kocsmázásba fog temetkezni , aztán szép lassan szét folyik elveszti a valós világgal a kapcsolatot és annak a szikrája sem marad meg, hogy a későbbiekben valakiben vonzalmat keltsen.
2022. márc. 8. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem próbálkozott soha, még utalást sem tett rá. Mind a ketten egyedülállóak vagyunk.

Neki testvére sincs, akire számíthatna. Sajnálom őt, viszont megmenteni nem tudom. A párkapcsolata is csúnyán ért véget, mondjuk az enyém is, ezért is hasonlítottunk amikor megismertük egymást. Viszont én túltettem magam a múlton, ő pedig beleragadt.

2022. márc. 8. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!