Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez alapján bejövök neki ? Ma felköszöntött névnapom alkalmából edzésen egy lány.
Figyelt kérdés
Meglepődtem mert még sosem köszöntött fel , és ritkán is szoktunk beszélgetni. Persze jól esett örültem is neki.
Nekem tetszik nagyon csak nem tudom, hogy én is neki. Bár szerintem látszik mert zavarban vagyok a közelében. Hogy lehetne megtudni ?
2022. márc. 8. 00:05
1/9 anonim válasza:
Hívd el randira.. ha igent mond akkor bejössz neki..
2/9 anonim válasza:
Hívd el, hogy arra gondoltál, hogy ezt a névnapot meg kell ünnepelni, van-e kedve egy pohár ital mellett beszélgetni.
4/9 anonim válasza:
Ha be is jössz neki, ne támadd le ezekkel, hogy most rögtön döntsön. Előbb csak keress többször alkalmat a beszélgetésre. Érdeklődj, hogy van, hogy ment az edzés, honnan jön, hová megy, mit szól napi hírekhez, időjáráshoz, xy-hoz... ami jön. Látni fogod, ha örül a társaságodnak vagy leráz. Ha jól megy, már bízik benned, kb. tudja, ki vagy, elhívhatod.
5/9 anonim válasza:
Beszélgess vele és hívd el találkozni.
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben.
Hátha nincs barátja.
2022. márc. 8. 20:37
7/9 A kérdező kommentje:
Most mondta van barátja, úgyhogy semmi nem lessz.
Kössz a tippeket
2022. márc. 8. 21:12
8/9 A kérdező kommentje:
Most hogy megtudtam h van barátja az életkedvem is elment , és nincs kedvem vele találkozni edzésen. Ez normális ?
Remélem most nem egyedül vagyok ezzel így és iszom edzés helyett most egy ideig.
2022. márc. 9. 01:00
9/9 anonim válasza:
Nem csak ő van a világon. Egy kedves felköszöntést nem kell házassági ajánlatnak venni.
Az edzéssel jobban járnál, mint az ivással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!